soliga söndag!

fan vilket skönt väder det är, jag och syrran har stekt på ballen, men nu skulle hon iväg med mamma och handla något, och jag börjar jobba kl16-21 så jag ska snart duscha och fixa mig och gå. Jag är verkligen inte taggad för att jobba i det här vädret, jag skulle egentligen varit ledig idag men så ringde de från jobbet och jag kunde inte säga nej :P Hade ingen bra ursäkt..men det blir ju roligt sen när lönen kommer med lite extra mycket ;)

det är helt sjukt, inatt så ringde jesper mig (såg jag när jag kollade i min samtalslista) och jag har tydligen svarat och pratat i sömnen, jag trodde jag hade drömt det, för jag minns det bara lite svagt :P Det är lite läskigt, jag brukar skriva sms i sömnen också ;O

get out of my dreams get in to my car

nu sitter jag här i det fina vädret, men jag känner mig så degig efter jobbet så jag har ingen lust att lägga mig och sola och svettas. igår fyllde Idas pojkvän Martin år, så det var middag och lite fest hemma hos honom med partytält. Det serverades tacos, sen till efterrätt hembakta cupcakes med jordgubbar doppade i choklad åvanpå, jätte gott :) I början var jag lite seg, trött och lite besviken för att emma inte kunde komma, men sen blev jag lite på partyhumör och pratade med en del, men det var mest par där och jag var typ den enda singeln? förutom jesper. Senare mot kvällen blev det kubb, tjejerna mot killarna och vi vann, jag träffade den sista kubbpinnen eller vad det heter :P såklart vägrade killarna erkänna det ;) Så det slutade bra i alla fall :P

Här på bilderna är gårdagens party frisyr och look. Jag fixade mig i skolan, tillsammans med Ida, så det var lite halvstressigt, trodde inte det skulle bli såhär bra. Samtidigt fick vi hålla på och göra en läggning på en polsk kärring som var jätte otrevlig och ful som stryk. Det stod att hon och hennes vännina bara skulle ha färg i utväxten men sen blev det färg i hela håret och slingor och läggning, vilket var jätte irriterade, för de tar ju mycket mer tid än man räknat med,  det är samma sak när folk säger "men jag ska ju bara klippa topparna, de går väl jätte fort?". Nej det gör det inte, man måste ändå gå igenom hela håret, de spelar ingen roll hur mycket hår man klipper de tar lika lång tid.








sista veckan

nästa vecka är sista veckan i skolan!

måndag: praktik
tisdag: picknick,ingen lektion
onsdag: ledig
torsdag: egen hårvård
fredag: picknick och avslutning.

så slapp ser min vecka ut på skolfronten, annars jobbar jag tisdag&onsdag kväll samt lördag och söndag eftermiddag.

stresstorsdag!

nu är jag skit stressad, imorgon ska jag redovisa ett arbete som inte är färdigt, det ska vara ett typ 20 sidor långt arbete om droger. Jag orkar inte, jag kan inte koncentrera mig när det är fotbollsparty i vardagsrummet, en hund som studsar en boll och en högljudd störande familj, jag hör inte mina egna tankar.

emma och jag blev så hungriga efter skolan (speciellt emma som hade en jobbig kund med mundiarré i fyra timmar) så vi gick och var onyttiga på donken. Jag har ingen motivation till att bry mig om vad jag äter, jag äter det jag känner för och tränar för att det är kul och det mår jag bra av.
Sen stressade jag iväg och hämtade min klänning som jag beställt från nelly. jag har provat den och den var väldigt skön så den ska jag ha imorgon kväll på idas och martins middag/fest. Vi ska vara där halv sex imorgon, jätte jobbig tid, för jag hinner inte hem imellan efter skolan så jag får byta om i skolan, tvätta håret och så där...




onsdag 27:3 maj

Idag var det mammas tur att få lite hårvård, hon har en stor tendens att lätt bli gul i håret därför gjorde vi ingen färg (hon blir det även fast man tar den askigaste blonda färgen som finns, hon har för mycket varma pigment i sig själv) så vi gjorde bara slingor, för hon ville vara mer "vit" i håret. Sen eftersom hon röker så blir hon lite gul i luggen alltid så där får jag alltid göra extra många foliepaket. så är det om man röker hörni! Vi hann inte klippa så det ska jag göra hemma ikväll.

nu sitter jag och kollar på Top Model och väntar på att en kompis ska ringa. Sen ska vi nog ses. Annars händer det inte så mycket idag. fick reda på att Emma och jag får MVG på vårat arbete i "försäljning och service", det trodde vi aldrig eftersom vi missat så mycket och inte engagerat oss så mycket. Sen efter skolan sprang jag på en arbetskompis, Jonte (vi går på samma skola) det var tydligen hans sista lektion eftersom han tar studenten nu och på lördag är hans sista arbetspass, tråkigt! han verkar vara en trevlig kille som jag aldrig hann lära känna.




nytt i garderoben



Jag har beställt en ny festklänning, jag ska på en födelsedagsmiddag på fredag så lite fin måste man ju vara. Festklänningar kan man aldrig få för mycket av, jag är en sån som köper en ny varje gång för varje tillfälle, men jag tänker ju att man kan ju alltid använda dem när man ska gå ut eller något sen..

på min gård!



jävlar vad fint väder det är, sommaren kom fort! Jag hade tänkt att lägga mig och sola på balkongen men det går inte eftersom vi bor mitt emot en skola men 500 miljoner emosar som sitter utanför på gräset och spelar gitarr. Så man vill ju inte blotta sig där ...he. går endast på helger.

Min feber verkar gått över, tack vare att jag fick sova så länge och bra, trots min täppta näsa. dagens planer är inte så stora, en liten prommenad med wilma, sen vattengympa klockan 18:00. jag vet, jag borde inte träna nu, men jag har så ont i ryggen så jag måste. sandra var tvungen att plugga ikväll så jag får gå själv också, lite pinsamt, men de är ju bara 45 minuter så :P

i just want your extra time baby

nu är de som vanligt igen, brorsan är tillbaka från danmark, och tvnstår på en ljudnivå som man skulle kunna bli döv av, av ljudet av en fotbollsmatch. härligt.

jag gick till salongen ändå fast jag var febrig imorse. jag kunde ändå inte sova. Jag var täppt och wilma låg och drömde och sparkade på mig. Jag klippte och slingade syrrans kompis maddeleine. Hon ville bli blond så jag gjorde ljusa slingor, tjocka och många.

Jag bokade även in en tid hos alexandra (den andra praktikanten) på min salong för hårförlängning, jag ska göra på henne sen ska hon göra på mig, jag måste testa känner jag. jag har haft löshår förut, inflätade men det var ingen bra metod. Därför vill jag se hur det är med keratinvax.

Nu har jag tagit ett fotbad och vårdat mina fötter, verkligen rengjort och skrubbat och målat naglarna. SKÖNT. nu ska jag äta. see you







söndagskväll

jag mår konstigt, igår hade jag ont i halsen, och nu är de borta, nu har jag istället en snorig äcklig förkylning typ? och känner mig jätte varm. Vad är det med mig?

Kom hem för några timmar sen, var hemma hos en kompis, vi var uppe nästan hela natten och såg på filmer, bland annat "den nakna pistolen". Sen somnade vi runt fyra. På vägen hem kände jag mig svimfärdig för jag var så varm men nu känns de lite bättre när jag tagit en alvedon.

imorgon får jag lön, då ska jag betala min hårförlängningskurs och titta på lite nya kläder om jag orkar tänkte jag. Det vore bra att försöka spara lite också.

nej nu ska jag vila, vi hörs :)

this morning

Imorse vaknade jag av att jag hade ont i halsen, och sen spydde min hund så jag var tvungen att gå ut med den. I regnet, verkligen sov väder idag! Jag ska inte göra ett skit idag, det var snack om att åka till norrtälje med det pallar jag inte. syrran är i göteborg hos sin kille, brorsan är i danmark på fotbollscup och morsan är på jobbet så det är lugnt hemma för en gångs skull.

"vet du inte vad bambuskörden är?"

godmorgon allihopa!
jag lever, ifall ni undrar. jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta gårdagen, den började lite segt men mot slutet spårade det ur lite. eller jag spårade inte ur, jag började längta efter sängen, det var viktor och hans kompis, förmodligen de två gladaste människorna jag sett. De fortsatte kvällen till 05 imorse medan jag avrundade vid 03. Vi började kvällen hemma hos viktors kompis som inte var sådär jätte livat kanske haha, men sen åkte vi till tyresö tills idas kompis, och där var det kanske 17 pers eller lite mer, och ida drog ganska tidigt vilket var tråkigt :( men sen kom jag,viktor och hans kompis in i en diskution med några andra killar, och så drogs det en massa torra skämt och helt plötsligt kom en kille in på bambu och att han skulle starta en bambu massproducering för att bambu växer en meter om dagen, det motsvarar typ några hundra miljoner meter om man väntar tills år 2020 räknade han ut haha. och så började alla prata om det och det var helt sjukt vad vi garvade! svårt att beskriva situtationen men jag hoppas ni förstår lite hehe.









Gårdagens outfit och frisyr, försökte ta en bild så man ser håret bra, jag var så nöjd, dock höll lockarna typ i en timme fast jag sprayade jätte mycket. brukar vara så när jag använder locktång i mitt hår. därför plattar jag hellre eller änvänder vågtången.

jag är på g

fest ikväll, jag är taggad! I med löshåret, på med pumpsen och ner i skit tajta jeans :P ha en bra kväll! pussar

gud i himmelens alla parader

jag är så glad!!! Jag fick min lönespec idag, och jag får mer än hade hade förväntat mig och en bonus! iofs kommer inte lönen förräns på måndag men ändå! hihi! det är alltid trevligt med sånna här överraskningar.

för övrigt så har jag jobbat idag, och det gick galant, inga sura miner eller större problem, och vi var precis lagom mycket folk som jobbade, till skillnad från i tisdags.

jag tänkte gå på något träningspass ikväll men så kom jag på att dem har ju stängt för att det är röd dag, jag hade verkligen behövt ett pass så stel som jag känner mig nu, så det blir en prommenad istället med syrran och wilma. Nånting måste jag göra om jag ska orka jobba imorgon i alla fall, det är helt klart.

Nu är det bara två veckor kvar i skolan, det går så jäkla snabbt, längtar verkligen efter sommarlovet och att fylla år och kunna gå ut. och sen börjar jag mitt sista år i gymnasiet, skönt med ändå sorgligt att sluta och gå ut sen, och jag känner mig så stolt över mig själv för att jag ska äntligen snart ska bli en färdig utbildad frisör!

nu måste jag käka! byeee

someone´s gonna party tonight

idag klippte jag jenny, sen pysslade anne och jag ihop den här uppsättningen, hon ska föreställa olivia newton i "Grease", eftersom temat på hennes klass studentskiva är "kända par". med smink, kläder och skor så blir de säkert kalas snyggt, de är jag bomb säker på! Tråkigt att jag inte får gå...






Vad tycks? ;)

nu har du satt din sista potatis i jordgubbslandet

min stora specialite är att blogga på kvällar eller nätter, jag är en sann kvällsmänniska, och på mornarna känner jag mig som en gammal hagga som druckit en hel sjuttis. helt ointressant men, nu byter jag samtalsämne hehe.

Det gick inget bra för mig idag i skolan, eller de gör de aldrig när jag måste jobba på docka. det tråkigaste jag vet, sönderklippta slitna dockor som ser likadana ut, tur att kunderna inte gör det då skulle det kännas väldigt enformigt att jobba som frisör hehe. Jag var på jakt med Ida på stan sen efter nån rolig somrig topp men åkte utan byte, men Ida hittade ett fynd på VILA. Ett korallfärgat linne som är jätte inne nu, jag skulle också vilja ha något i korall men jag är lite feg för sånna där starka färger, som korall, turkos, röd, etc.

och så var det kaos på jobbet, flera var sjuka så vi fick flytta våra raster tills innan kvällsrushen istället för efter då man är tröttast. Trots att vi var få så sålde vi ändå för 4000kr mer än beräknat och gick i vinst, så jag och de andra i köket fick en liten dusch av beröm.



min minipittbull! sitter och tittar på mig och suckar, "ska vi inte sova snart, jag vill grymta i mattes säng!"

köttfärs på bordet

mamma gnäller på att det är tacos över hela matbordet.. och att jag kör gaffeln "tjugo varv runt tallriken" så att maten ligger runt tallriken istället för på..ibland har hon roliga skämt :P

Idag kom Bodil! Jag gjorde henne lite ljusare med slingor i hätta och inte folie. Det underlättade eftersom den kvinnan har så TJOCKT hår. tjockare än en afroamerikan. men det är ett väldigt bra hår att jobba med, och öva på! Och jag klippte topparna lite, får inte klippa så mycket eftersom vi ska testa att sätta i löshår sen!







Och när jag trodde att jag skulle få gå hem lite tidigare och äta mat, då trängde brorsan på och insisterade på att få en make over.





här är han, som en ny man med den nya trendiga "smutsiga gruvarbetar looken"...dock skulle han behöva lite skägg!

norges nationaldag

så var helgen slut och slut på det roliga..Det känns tungt att titta i kalendern, när nästa hela vecka består av jobb mestadels, plus att nu ska alla klippas och färgas inför sommaren (fast de känns inte tråkigt men bara stressigt att hinna med alla). det finns ingen tid för träning :(

har precis ätit grillade kycklingklubbor,hemmagjord potatissallad och tzatsiki, gött! Var jätte hungirg efter jobbet så det satt fint. Gjorde sällskap med victor, alltid trevligt eftersom bussen tar sån tid. Vi pratade om hans resa till slovenien (om ni kommer ihåg) och även en del jobb, sen fortsatte det med allt möjligt^^ Victor är en sån kille som man kan prata med det mesta om, han är väldigt social och rolig :P det är alltid kul med killar som har mer att säga än "okej", "bra"  "lugnt" ni vet :P Då dör ju hela konversationen!

imorse såg jag på tv4 nyhetsmorgon när jag käka frukost med mamsen, och då pratade de om norge eftersom de vann igår. och jag höll på dö när en norsk kärring läste upp en dikt som handlade om ett "sexuellt möte" mellan norge och sverige och hur de "smekte varandra...gahh xd

Nu ska jag läsa tidningen och dö i min säng. see you guys later <3

tråkigt

tråkigaste helgen på länge, alla är borta :O Emma är i grekland, Ida är på nån fest?, Sandra pluggar, Berit är på match, Lukas är med anna, thomas är sjuk, oscar svarar inte, jesper är lat :P Jag får väl leka med syrran då! :P

Hade tänkt ha schlagerparty med berit :( buhu




igår fick jag veta (nu tänker jag inte säga namn för de kanske är känsligt :P) att för tre år sen var en killkompis till mig kär i mig, utan att jag märkte det :O men nu när jag tänker efter så visste jag egentligen det liksom, men ändå inte :P Han var ju liksom förlovad då och allt så  jag tänkte aldrig så ...och vi var jätte bra kompisar och pratade om allt, men sen pratade vi mindre och mindre med varandra för han typ inte hade tid, så jag tycker det är kul att vi börjat prata igen :) men hemsk att aldrig få säga liksom, för han sa ju det aldrig till mig :P

bästavän och jag



haha sur eller vad? :P Berit ladda upp från förra helgen tror jag det var. eller var det förrförra? har ingen tidsuppfattning :P

afrika är stort och mörkt

jag skulle precis hoppa i duschen men så blev den upptagen. men det gör ju iofs inget för jag vet ändå inte ännu vad jag ska göra ikväll, men man vet ju inte om de dyker upp något^^ Dvs om jag inte känner mig lika trött som nu, en dusch piggar säkert upp. Vi dansade afrikansk dans i skolan idag, jag kände mig som lejonkungen på savannen, det var roligare än vad jag hade förväntat mig och dessutom så fick jag veta att jag får VG i slutbetyg i idrott, efter dagens fantastiska dans, de var de som övertygade hehe. Ida och jag brakeade loss!

sen fick vi sluta tidigare, vi var bara fyra stycken på frisörlektionen, tråkigt, alla kan ju inte vara sjuka liksom. men men, alla behöver nog sommarlov nu.

Jag har btw räknat ut att det är femton veckor kvar tills jag fyller 18, mer än ett helt jävla sommarlov kvar...jag står inte ut längre, jag vill gå på en skiva nästa vecka men de får jag ju inte, jag vill gå på massa skivor som jag inte får!

made by me



jag är supernöjd! På bilderna är min syrra som jag gjort blonda och bruna slingor på. Sen gjorde jag en brun extra i underhåret i luggen och de blev så himla fint! Och syrran är supernöjd hon också! Vi klippte dock inte så mycket för att längden behövs när jag ska göra en balfrisyr sen. 

kvällsinlägg

shoo.
varför har den här dagen varit så fruktansvärt lång? Och ändå känns de som att jag inte hunnit med sånt jag borde hinna med, som att ta hand om tvättberget som växer på mitt golv...

Jag hade en lektion idag, vi var fem pers i klassen där, meningslöst. Sen hälsade jag på morsan, hade hoppats luncha med henne men hon hade glömt sin telefon och redan gått på lunch så jag gick och lämnade tillbaka ett linne på MQ och köpte ett par jeans leggings på VILA istället. superfina och sköna.

När jag kom hem pysslade jag med en hemuppgift som  vi fick förut för vi var lediga, och vi skulle skriva ett CV då, som tur var hade jag ett gammalt CV sparat i datorn så jag uppdaterade det lite, så nu är det som nytt igen.

Sen blev det ett träningspass i vattnet med sandra, det behövde min rygg, och så fick jag ut all energi och stress innuti mig, jag måste träna annars mår min kropp jätte dåligt, jag skulle aldrig orka jobba annars eller stå och klippa. Jag får mindre ont i ryggen och inte huvudvärk lika ofta som förut för ett år sen,kanske lite mer.

Imorgon ska jag göra slingor på lillsyrran, hade tänkt mig att blanda blonda med chokladbruna, hon vill ju bli lite ljusare men inte för ljus. Vi får se imorgon, jag lägger upp en bild på resultatet!

shingeling

tudilooo.
Jag såg nyss på semifinalen av eurovision song contest, min favorit var helt klart Island, en riktig ballad och jätte fin scen bakgrund, plus att tjejen såg bra ut, hon var inte för mycket eller för lite av allt.

Jag måste bara säga att jeans leggings är det skönaste som nånsin uppfunnits, de sitter dessutom väldigt snyggt! Gissa vem som ska inhandla det när lönen kommer. Förut tyckte jag att hela idén kändes väldigt konstig men nu har jag helt ändrat mig efter att haft på mig ett par idag. De är bekvämt, och inte som med jeans, som är så jobbiga när de är nytvättade speciellt, de är dyra, och en del hemskt obekväma i magen eller höfterna.

Jag blev lite små sur på jobbet idag, fick inte hjälp vid sista rushen innan jag slutade, de är ganska jobbigt att ha hela ansvaret för köket själv, det blir mycket att göra när man är ensam. Fast det är ju bättre än på helgerna då det är fullständigt kaos och man bara mass producerar hamburgare utan stopp.


imorgon har jag en del att göra, så nu ska jag krypa ner i sängen.

ciao


what a way to make a living

Jag hade en ganska bra måndag, de brukar ingen ha, knappt jag, det enda som är roligt på måndagar är praktiken. I höst kommer det vara på fredagar istället, jag kommer sakna att ha en mjukstart på måndagar med mina "extra mammor". Idag klippte jag bästis och sarah, både två på 2&½ timme, en klar förbättring, ibland när jag inte har bråttom kan jag stå så länge med en person och det är ju alldeles för lång tid.

Nu börjar det bli fullbokat på tider tills skolavslutningen, så om ni vill klippa eller färga er, säg til innan nån annan gör det ;) I sommar och höst ska jag även jobba med hårförlängnigar så om ni är intresserade av det så säg bara till!
Tänk att det snart är sommarlov :)

blä, imorgon jobbar jag, så jag ska försöka sova snart, men jag kan ju aldrig sova på kvällarna, det är då jag är som piggast.

söndag 10:e maj

Idag var jag med familjen och kollade på ett hus i nacka, med tio rum och kök. plus jacuzzi, bastu, fyra badrum och stor tomt. Låter som värsta drömmen, men så kom vi dit, och halva delen av huset var ett ruckel, gamla golv, mögliga lister och sprickor. Och så låg det precis vid motorvägen. rena besvikelsen.

Sen träffade jag berit i stan, och kollade på balklänningar, bara för att vi fick lust, för ingen av oss ska ju på nån, fast jag vill gå på oscars studentbal men de går inte. Skit tråkigt. Syrran ska ju på en, hon slutar ju nian, men de är ju typ ingen riktigt bal som på oscars skola, med långklänning, balfrisyr, limmosine och middag på tyresö slott. En sån bal vill jag gå på!

hur som helst så köpte jag ett linne, blommigt (jag älskar blommigt ), jag tycker det är jätte fint, men jag vet inte vad jag ska ha det till? Typ en jeans kjol? Jag köper alltid kläder som inte passar med några andra kläder jag har, så jag måste köpa ännu mer kläder som passar med de kläderna :p



 blommig linne från MQ 399kr

in the search for a dream

lite nya sådär halv bra bilder på mig, men jag var nöjd med håret iaf, hehe. Kollade i emmas kamera på bilder från hennes kräftskiva i somras, och då hade jag ganska ljust hår, ljusfärgade ju håret förra våren och sen åkte jag ju till turkiet och blev solblekt, och på något sätt så saknar jag den hårfärgen jag hade då, fast jag var så trött på den i höstas så blev mörk igen, för de känns mer som mig. Förr höll jag alltid på och ändrade mig från choklad brun till maghognyröd sen guldbrun, sen ljusbrun, osv. Men det är verkligen inte bra för håret. tänk på det hörni!
nu vill jag prata med en viss person, jag vet inte varför, den här personen bryr ju sig inte om mig, men på något sätt så bryr jag mig? jag är för snäll ibland när jag borde säga ifrån. Nu har min vovve lagt sig här i sängen och jag ska lägga mig brevid och gosa, BYE!

ching chong



ikväll har jag ätit sushi och mongolisk buffé med emma och ida, jag åt förmodligen mest..och när vi satt med fruktsallad till efterätt så kom servitrisen helt oförvarnat med friterad banan och glass. Då höll jag på att sprängas, buffé är livsfarligt.

high five

hej. nu tänkte jag tvinga mig själv att skriva ett inlägg. Jag kom hem för ca en timme sen, slutade halv nio. Tog hem en cheeseburgare åt wilma, och gissa om hon blev glad, de tog tre sekunder sen fanns den inte mer.


Det var ingen skola idag, så jag försökte ta lite sovmorgon men man blir ju såklart alltid väckt när man bor i en trång liten lägenhet. Så var uppe vid nio tiden, käka frulle och fick plötsligt lust till att städa mitt rum, (åh gud i himlens brödrost :O ) sen kollade jag på en film med brorsan på canal+ som handlade om ping pong, det var nog den sjukaste filmen på länge asså, handlade om en riktig loser med ölkagge och som var skithårig, som var elev hos ping pong mästaren mr wong, i china town,  och han är den sämsta ping pong världen sett men allt slutar med att han blir ping pong mästare och blir tillsammans med en skitsnygg tjej, och så exploderar ett hus och ja, ni fattar säkert inte vad jag försöker beskriva haha. Den var rolig iaf, det var det jag försökte komma till :P

Imorgon ska jag leka med Emma och ida, på kvällen, Det var längesen alla vi tre gjorde nått, så de ska bli super kuuuul, wiiie ;D

Have a nice weekend


7:e maj

de ringde från jobbet i eftermiddags och sa att de behöver folk på lördag, så nu jobbar jag fredag kväll och lördag eftermiddag. Imorgon jobbar det inga roliga människor, och victor är i slovenien, va fan man nu gör där? :P Men han skulle i alla fall ta med sig en sovenir. hihi.

Vi hade egen hårvård idag, och jag behövde inte göra nått med mitt hår så jag gjorde blonda slingor på emelie, på enda sidan huvudet blev det dock lite för varma guldiga slingor så vi fick dämpa det med en askig färg. För det är ju sånt som händer när man ljusar upp ett hår, då kommer massa röda,orangea och gula pigment fram som måste dämpas.

Jag såg ett SKETA snyggt linne på MQ efter skolan, ett turkost med blommor med korsade axelband och typ chiffong tyg, riktigt somrig!! Jag hade hundra spänn för lite på mig så jag ska köpa det i helgen. MÅSTE HAAAA!

Sen träffade jag Sandra och tränade! och så kom jag lagom hem till "hitta hem" det där programmet om hundstallet där alla hemlösa hundar hamnar, och jag blev så arg när man fick se att någon hade lämnat sin hund, en bulldog med två små valpar i en liten bur i flera dagar i en tom lägenhet så de höll på att hungra ihjäl, vilken hemsk människa gör en sån sak? vidrigt tycker jag!

guess who´s back, back again!

jo lilla jag. jag tycker jag förbättrat mig på att uppdatera i bloggen och skärpt mig, eller hur? ;)

onsdagar är så meningslösa, jag börjar halv elva och slutar halv tolv, oftast väldigt värdelöst att gå till skolan men jag gör det ändå, eftersom jag aldrig går på svenskan som jag älskar. men vad är det för mening när hon ändå sätter ig på arbetena som jag gör?

Jag var en sväng i sickla med mammi och syrran som letade efter en balklänning, men hittade inget kul, det var verkligen bara skit tråkiga klänningar. men jag köpte en concealer och mascara sen fick jag huvudvärk och ville hem. Det känns som att jag klagar väldigt mycket men jag har verkligen ingen bra vecka. Och konstant huvudvärk typ?

Dagens roligaste: vatten(kärring)gympa med sandra, ikväll var det extra kul när vi fick träna med "bananer" och flyta. hihi

Dagens tråkigaste: Moms räkning på försäljning&service med lilly. massa saker som inte vill in i min skalle.

Dagens muppigaste: Idas nya ragg i matsalen (what a body :O! :) plus en tant, tydligen en granne till mig(?) som gick och sjöng högt för sig själv...

birdfight över ett fågelfrö...



asså jag drömde nått så sjukt inatt, om en kändis, vill inte säga vem för de blir så pinsamt haha :P Men jag drömde att allt var mörkt och de blåste ute, och så hörde jag massa ljud, bl.a min bror som sa massa saker fast de lät som han va långt borta och så var jag i mitt badrum med den här kändisen, fast inte i mitt badrum där jag bor nu, utan mitt gamla äckliga i gröndal. Och så satt vi i badkaret och helt plötsligt börjar kändisen blöda från rumpan, och så börja duschdrapperiet fladdra och så såg jag nåt som typ skulle föreställa ett spöke och sen dog kändisen och så kom min min bror in, och så blev allt ljust igen. jag fattar ingenting haha? jag har haft väldigt mystiska drömmar den senaste tiden, så jag sover skit dåligt för jag drömmer sånna här sjuka saker :D Inte konstigt att man får höra att man ser trött ut i skolan, haha :P

tisdag 5:e maj - arg

nu är jag arg, nästan på gränsen till så att jag vill slita av mig håret, okej nu kanske jag tog i lite, eller ganska mycket :P men jag måste skriva av mig. jag kommer fortsätta mitt super roliga singelliv..Ibland är det verkligen skit tråkigt och ensamt, men super kul när man går på fest och inte behöver bry sig om nån. Det finns fördelar och nackdelar. Men de finns ju ingen som är speciell? Det är alltid samma tjaffs och bortförklaringar som jag inte tål. Jag kan låta bestämd och hård, men jag vet vad jag vill.





Jag blir så besviken på dig.

hakuna matata

Idag var den segaste måndagen på länge! Jag hade ingen kund, fast jag skulle haft två men det blev inte så. Så jag fick lite egen hårvård av alexandra istället, trevligt men inte så lärorikt. Det börjar dra ihop sig för hårförlängningskursen snart, typ tre veckor kvar, ska bli sjukt kul!



she´s crazy like a fool

hemma från jobbet! jag är finito. och mina fingrar luktar cheeseburgare, hur många gånger jag än tvättar dem, otroligt.

vill att en viss person ska höra av sig men som troligen inte kommer det, för allt är en enda röra för mig. Jag säger för mycket saker som jag inte menar. det kanske bara är jag som har för höga förväntingar och krav? iaf på mig själv. 




And they say..
She's so Lucky
She's a star
But she cry cry cries in her lonely heart
Thinking, if there's nothing missing in my life
Then why do these tears come at night?

Lost in an image, in a dream
But there's no one there to wake her up
And the world is spinning and she keeps on winning
But tell me, what happens when it stops?


om amerikanarna verkligen landat på månen...


2 maj - lugn lördag

hej hopp. idag har jag inte gjort ett skit, eller nästan inte ett skit. Har varit på apoteket, sen sydde jag ett trasigt linne och gick vid hamnen med vovvis. Har haft en lite smygande huvudvärk sen i morse, plus att jag ska jobba imorgon så de ger mig anledning att slappa. weeei. Jag har knappt varit hemma under hela april under helgerna eller kvällarna så de är så fucking skönt. Låg nyss i solen med en tidning och en skål med nachos och tyckte lite sådär synd om viktor som var tvungen att jobba idag, stackarn, haha.

Var lite ledsen imorse, på en person, det är så mycket blandade känslor som jag inte kan styra över, varför ska det vara så svårt?



There must be another way
Cause I believe in taking chances
But who am I to say what a girl is to do?
God I need some answers



lite bilder från den senaste veckan



Ida mensade ner hela skolgården :O



Emma blev intervjuad av nån radiokanal.



mamma och wilma solar på ballen.



sötis bästis hemma hos berit.


totally insane

har fått lite klagomål om att jag skriver för sällan, vilket är sant. men ibland har man bara inte lust att skriva och ibland är de jätte kul att skriva. Det går upp och ner. Det känns inte som att de finns så mycket tid över heller tyvärr till att blogga.


Det blev iaf en lugn valborg igår, var hemma hos berit med sandra. Vi snackade massor och bara degade, jag var inte så taggad till att dra ut, och berit hade feber. Så vi stannade hemma och kollade på mongos i berits skolkatalog och poppade "pop gun" popcorn, hehe. Jag ger den kvällen fyra av fem möjliga toast. BENJAMIN!

Och idag var jag på grönan med några kompisar, hela dagen :O Jag åkte den nya berg-och-dalbanan Insane, och det var det äckligaste jag har åkt, bara så ni vet! Blev faktiskt lite åksjuk ett tag. Jag blev även tvingad att åka fritt fall och jag var så rädd så jag skakade, för allting som har någonting med höjd att göra är rena skräcken för mig. Och jag hatar när man kommit högst upp i tornet, kamerorna vecklas ut och vilken sekund som helst så vet man att de kommer att släppa och bara åka rakt ner i världens fart, och då känns de inte ens som att man sitter fast spänd längre. Då blundar jag alltid.



 


när jag vart lite åksjuk ett tag så fotade jag Insane, tänk att jag vågade åka den här saken!


 


RSS 2.0