törnrosa, dubbelhakan och guldlock



jag vet att ni undrar hur min dag har varit. den var seg. det är därför jag roar mig såhär. jag har precis ätit blåbärspaj, yummy. jag vill ha lov nu. det är full rulle inplanerat.


jag är kär


sökes

var finns du man som älskar att laga mat, massera mina fötter efter jobbet, städa och tvätta mina kläder? Du är rökfri, snygg som in i bomben, jävligt udda och ej en gammal rutten gubbe eller abdullah från pakistan. finns du så kontakta mig. slut på meddelandet.

på lördag är det fest och söndag tvättstuga



mm jo inte sådär jätte fina bilder martin tagit..:D



snyggingar!



varför blundar jag? :D



Emil lika glad och kåt som alltid.


we´re gonna party



ikväll blir det utgång! Jag och Ida drar ut i mörkret och rockar loss som två coolingar.


utgång?

jag är såååå död. nu har jag jobbat på salongen hela dagen och mitt huvud är finito. jag orkar nog inte med en utgång ikväll, och inte min plånbok heller. det blir nog idol för min del ikväll. imorgon är det "kalas" hos morfar...jippi. jag vill ha en man i mitt liv. det är vad jag vill! helvetes vilja. jag har ändå inte tid med sånt. Men det hade passat bra ikväll.

veckans bajs och bra

  • bajs:
  • feta människor, som gör att vi får jobba ihjäl oss under big mac kampanjen för att de ska bli ännu fetare och gotta sig i sina bilar.
  • dagisbarn. varje dag påväg till skolan är dem där och förpestar min morgon ännu mer. snorar, hostar, skriker och frågar vad man heter. fuck you all.
  • jag trampade i hundskit..
  • jag får aldrig sova på morgonen eftersom de gräver ett avlopps system utanför våran balkong med grävskopor och andra dumma maskiner som också låter och blinkar in genom persiennerna. vilket idiot uppfann de maskinerna?

 

  • braaa:
  • Emma blev rödhårig och cool.
  • min hund och jag gör allt tillsammans, äter, sover och tvättar varandra. vad är mer terapi än det när man är stressad? *ahhh*
  • en vecka kvar till lön..fast det kanske borde stå på bajs..?
  • en vecka kvar till höstlov med fest och vänner :)
  • allt är så vackert ute, att gå och kunna sparka omkring löv och plocka kastanjer är som att vara 8 år igen.

since you been gone, yeeeeah!

jag är nu hemma efter ett spinning pass med sandra som gjorde oss båda illa mående. jag vet inte var detta plötsliga illamående kommer ifrån de senaste passen, men det får mig sannerligen att känna mig 80 år äldre än jag är. just nu ser jag på "mammas pojkar", lite bimbo varning på det programmet. alla dessa tjejer med opererade bröst slåss om tre patetiska pojkar som älskar sina morsor mer än allt annat.



mammas pojkar..

Imorgon är det fredag och jag har fullt upp på salongen.


take me away



idag har jag ställt mig i bostadskön..bra va? Hoppas hitta något eget om ett år eller så. men först gesällbrev och frisörjobb..annars har det inte hänt så mycket idag, funderar på att åka på semester snart, med vem eller var är dock oklart, eftersom jag inte vet hur de blir med thailand med ida och emma än. Syrran var på arbetsintervju igår på mitt jobb, hoppas hon får jobb. ikväll blir det tacos och mys!


när tiden inte räcker till



ja ni..redan tisdag och snart höstlov nästa vecka. det är efterlängtat kan jag säga. hela helgen har jag haft ont i magen av stress av jobb och projektarbetet som jag inte kommer någon vart med. jag ser inte meningen med att lägga projektarbete sista året då man har så mycket annat att tänka på, i alla fall jag. gesällen är något som jag grubblar mycket på och något som kräver mycket tid och övning. äsch, jag går och gömmer mig under täcket och sover med wilma....


hösten är för jävla vacker


redheads




mitt hår är en lång historia

om några timmar ska jag bege mig mot jobbet för ett kvällspass. känner mig förjävligt i håret. Har en härlig utväxt på 4-5 centimeter, glanslöst och gamla spretiga toppar som bara blir ännu spretiga för att de aldrig får klippas. jag hade bokat in en tid på min praktikplats men den blev inställd eftersom hon blev sjuk. och nu kommer jag aldrig få göra något. det känns så trist och ledsamt att hjälpa dem att färga håret och göra massor av tjänster men att inte få göra någonting själv. visst jag förstår att man inte kan ha egen hårvård hela tiden, men jag minns inte ens när jag klippte mig sist. så har jag känt de senaste gångerna på praktiken när de går runt med sina nyfärgade hår och nyklippta och själv står man med ett skatbo på huvudet.

la lips



idag sminkade vi läppar..detta är Idas. som jag då har gjort. vad tycker ni? Eller vad tycker Bodil? :D


gårdagen hos wella



stylade som sagt en tjej^^


som en dagbok ibland

herregud vad sopig jag är, två inlägg sen förra helgen, fy skam. tiden går så jäkla fort:/ idag började jag halv åtta på wella..och det var det verkligen inte värt eftersom jag inte lärde mig något. det var inte ens värt det för ett schampoo och balsam som jag fick. det jag fick göra var att vika folie, blanda färg, gegga i en toning och locka ett hår på sex timmar..ungefär hälften av tiden gick åt till slavgöra som att plocka fram 30 stolar fram och tillbaka, diska alla skålar och penslar och sen bara göra ingenting..jag fick ingen som helst information och inte de andra eleverna heller. aldrig mer wella!

sova jobba äta dö

ja det är segt med uppdatering här. det beror på att desto mer upptagen jag är desto latare blir jag med att skriva. det är lördag kväll och jag känner mig oinspirerad till att hitta på något. det är nu man vill ha en pojkvän att dega med. lata kvällar efter jobbet, yeah. jag fasar inför morgondagens arbetspass och måndagens tidiga projekt då jag ska börja 07:30 på Wella och hjälpa till med en visning som assistent. gud, ge mig en sovmorgon någon gång så är jag dig evigt tacksam. Jag har alltid den där känslan med mig av att aldrig vara ledig, det är en väldigt mörk och glädjedödande känsla. Men vad skulle jag göra utan mina älskade ynka pengar som bankomaten spottar ut varje månad? att vara eller att icke vara fattig, det är frågan.

konsten att jobba med löshår.



alla 80 stycken slingor i olika färger som jag använde.




FÖRE




EFTER

jag skärde av 20 centimeter av håret. och nu är det såhär långt. men jag kanske skär av mer om jag ändrar mig om att det kanske är för långt.


RSS 2.0