howdy pal



I tisdags var jag då på min bästa väns skiva. temat var indianer och cowboys.



jag söp ner sandra och hennes kära mediavänner med tequila. sarah älskade det ;)


plans of the day

jag bloggar inte ofta nu förtiden har jag märkt. shame on me. happenings of the day:

* shoppa skor till studenten samt bikini och lite sommarplagg inför min resa till portugal

* Träna med bästis.

med andra ord ska jag bara ha en soft dag. imorgon och fredag blir det en del salongsarbete, det blir en massa sling kunder, nu ska alla vara fina inför studenten och diverse. ikväll laddar jag upp lite bilder från sandras skiva igår kväll.


skiva ikväll

då var det dags att gå på min älsklings Sandras skiva ikväll, temat är indianer och cowboys haha ;) Men jag får gå ensam dit. alex har tydligen bangat. vad gör man inte för sin bästa kompis?:D bilder kommer imorgon!

Sarah fyllde stort



födelsedagstanten!





lite sjö romantik ;)





på däck


19 Maj

har jag nämnt att jag ska på en liten intervju imorgon? jag ringde en annons som satt på anslagstavlan i skolan, det är en liten salong på söder, de klipper och färgar mest vilket passar mig, det är det som jag tycker är roligast. Jag tror att man blir duktigast på det som man tycker är roligt. det låter väl kanske ganska logiskt? hur som, så ska jag dit och kolla in vad det är för salong och om det är något för mig samt presentera mig. Jag måste ju börja nånstans i höst, att vara arbetslös kanske vore skönt en vecka eller två men sedan skulle jag bli less.

18 Maj

skola, jobb och nu spinning. så har min dag sett ut. det är ganska så värdelöst i skolan just nu, vi gör absolut ingenting. började vid nio imorse och fick gå en kvart senare. nu ska jag snart som sagt ta cykeln och bränna iväg mot eriksdalsbadet på ett svettigt spinningpass! ganska lugn vecka för min del, very nice.

Maj 17, 2010

nu tänkte jag att det var på tiden att lägga in lite uppdatering. det har verkligen varit stressigt sen sist, blod, svett och inte tårar dock. det gick jätte bra för mig i helgen och jag är nöjd över det jag presterat kan jag säga. nu ser jag fram emot en jädrans trevlig student och sommar. Jag tänkte att jag skulle lägga in lite mysiga bilder från idag i det härliga vädret.
 



vi hade utflykt med klassen så vi bestämde för att ta färjan till djurgårn, och allt detta på lektions tid haha





OCH JA vi åkte till mallis efter det ;) hihi




min drömklocka


6 dagar kvar

det ska bli skönt att ha gjort gesällen så jag kan andas ut igen, sex månader av nervositet har varit ganska tufft. Speciellt på natten då man ligger och tänker på alla olika moment och saker man ska tänka på. Det här är förmodligen det största jag gjort i mitt liv, hittils. Men jag har bestämt mig för att vara stolt över mig själv oavsett om jag klarar det eller inte. Idag gör några i min parallell klass gesällen, jag håller tummarna för dem!

valborg



det var en väldigt trevlig dag fast vi inte hade vädret på vår sida. alla var as taggade.



Emma och jag fann varandra i vimlet ;)



sen grillade vi lite grillspett med entrecote och grönsaker at emmas place.



Massa god mat och en del bål senare..



taggar till inför norrtäljes nattliv ;)



Nere på trädgård träffade vi lite norrtäljebor!


RSS 2.0