glassigt



mamma och andreas hämtade mig från jobbet och vi åkte och kollade i nacka forum.



min glass med melon, choklad och hallon :)



sen spelade vi mariokart som mamma köpte igår, skit kul faktiskt.





köpte två linnen och en kjol på rean.  snart ska jag cykla iväg och bada med en jobbarkompis som bor ganska nära mig. om jag hittar cykelnyckeln, den verkar vara försvunnen...

veckoplaner

min syrra har kommit hem från cooling koffe from göteborg, jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag har faktiskt saknat henne. ibland är de skönt att ha både en bror och en syster. man har en bästa tjejkompis och en bästa killkompis liksom.

ni undrar säkert vad jag har för mig om dagarna, de vet jag knappt själv ibland, imorgon är det jobb tills tre sen ska jag träffa idis och emmis i stan och vi ska gå nånstans och bada, bara umgås, de var ett tag sen, så de ska bli kul. man vet aldrig vad för roliga saker som kan hända när vi tre är i farten.

jag har en annan sak som bekymmrar mig nu, är bjuden på en fest på fredag (men jag ska inte gå för sandra fyller 18 då så ska till norrtälje) men är bjuden av mitt ex:s kompis, visst är de snällt att bli bjuden, men hur kul är det att sitta där med ens ex och hans nya tjej? vad ska jag göra där undrar jag. de är tråkigt att jag alltid måste avstå från att gå.



en del fattar trögt

jag blir så arg, det är ett pucko på jobbet som förföljer mig, när jag går till bussen, och håller på, jag säger nej och han fattar verkligen inte, har pratat med min chef massor med gånger som har pratat med honom! och nu igår så hade puckot tagit reda på mitt mobilnummer (gått in på min chefs kontor och snokat efter det) och ringt mig. de verkar inte spela någon roll vad jag säger, han säger bara till mig "i min kultur bestämmer mannen" (ja han kommer från nåt skit land), asså vad fan ska jag göra? jag mår illa av att jobba med den här människan som inte kan låta mig vara. vad är nästa grej liksom? att han tar reda på min adress eller? det har varit såhär sen jag började i mars och nu är de fan nog, imorgon ska jag prata med restaurangchefen, och blir de inte nån ändring så vet jag inte vad som händer.

nu ska jag käka sen dra och bada med viktor, bye.

ibland vill man skriva av sig

fick ett mess av lukas förut, han hade sprungit på en vän från förr till mig, och lukas och jag har inte pratat på ett tag, så jag har försökt förklara lite av vad han missat..som har förändrat mitt liv. vad som förändrade mitt liv hösten 06 var när min bror blev sjuk, vilket de flesta vet men inte förstår. före det så tyckte jag att livet var ganska enkelt. tanken av att kunna förlora någon som står en nära är hemsk, och de skakade verkligen om en. jag glömmer aldrig den dagen.  tiden efter har varit kämpig, jag visste inte vilka jag hade vid min sida och hur jag skulle hantera det. jag var helt slut 15 år gammal. jag hatade att gå till skolan, för där fick jag alltid låtsats. det blev en del skolkande, och jag ville helst bara bort från verkligheten. jag kände mig helt oförstådd, otröstlig och övergiven. inga lärare lyssnade på mig heller. Jag ville börja om på nytt. så började gymnasiet, vilket var jobbigt i början eftersom jag fortfarande kände mig så blyg och instängd i mig själv. men nu snart tre år senare börjar livet gå i rätt riktning, och jag har lärt mig massor, framför allt lärt känna massa nya människor, men mitt förflutna bär jag alltid med mig oavsett om jag vill eller inte. för många så är de som att jag lämnade dem, men jag hoppas att de nån dag kommer förstå att en del av mig dog inombords den dagen. jag älskade mitt liv innan de hände, vilket jag gör idag också, men på ett annat sätt som jag inte kan förklara. jag kan inte skylla på nån att de är den eller dens fel, för de är ingens fel de som hände. jag kände att jag behövde skriva av mig, jag ska inte behöva skämmas för hur jag känner och har känt.


godnatt :)


you´re one in a million



vi har alltid varandra.

premiärdopp!

jag tröttnade på att dega hemma och tog cykeln till järla sjö och badade med viktor (arbetskompis) det var najs. det var endå 18 grader i vattnet och jag simmade faktiskt lite. sen satt vi och frös och snackade på bryggan, så som sommaren ska vara. vid sånna stunder vill man ha sommarlov för alltid. dags för sängen, upp tidigt imorgon!








min bror, han är fin han!



nog har man mått bättre än såhär



ja ni, den här dagen blev inte som jag tänkte mig, jag och berit skulle träffats idag men de dröjde lite längre för henne med en sak och jag var tvungen att cykla iväg till sickla och köpa en grej och och nu känns de lite sent för mig att hitta på något för jag ska upp och jobba imorgon. de blir inte så mycket tid att träffas.jag längtaar till söndag då vi kan träffas, och sen mån-tis ska jag träffa emma, och sen fyller min gullebulle sandra 18 nästa vecka så då får jag äntligen träffa er, jag saknar er :( när jag inte jobbar så jobbar ni, orättvist! iofs kunde jag åkt till sandra idag men jag trodde ju att berit och jag skulle leka ;O jag saknar er allihopa kan jag säga, det är inte kul att jobba så mycket, de känns ensamt och man är trött konstant, så jag känner mig inte så jätte glad. sen allt tjaffs med mitt ex som jag inte orkar gå in på, det går bara inge bra för mig nu, de känns inte ett dugg kul just nu. jag längtar tillbaka till förra sommaren. 

hej

det blir inte så mycket uppdatering nu när solen skiner och jag jobbar, så när jag inte jobbar är jag ute och busar eller grillar fläsket. Ni får nöja er med lite uppdatering då och då. På torsdag har jag ett hemligt uppdrag att fullfölja tillsammans med berit, så då kan ni kanske hålla ögonen öppna och förvänta er ett ynka blogginlägg.




vi tar lite bloggpaus då och då och njuter av sommaren och livet på mcdonalds...

21 juni

dålig uppdatering, jag vet, say no more. jag orkar inte berätta om min midsommar, jag har inga roliga bilder heller, men jag kan sammanfatta den med att den var bra. sill, potatis, bla bla bla. emma kom hem från frankrike idag så vi låg nyss och pratade i telefon i en timme, jag har saknat den kvinnan. förhoppningsvis kan jag följa med henne till landet i juli, myspys! egentligen kunde de blivit nu på tisdag men först ringde min chef och frågade om jag ville jobba då så jag sa ja, sen ringde emma och frågade om jag ville med..så typiskt.. men eftersom jag bara har en provanställning så måste jobbet prioriteras, så jag försöker tacka ja så mycket jag kan när de frågar. vill inte att de ska tro att jag är lat och inte vill jobba.



jag tog mig friheten att ha lite "kvalitets tid" med wilma och klättrade upp för hammarbybacken och där satt vi och stirrade ut över stan och rensade tankarna lite. att sitta där uppe känns som att rymma lite från allt och alla och bara andas för ett tag.

kaos

det var kaos på jobbet idag, flera sjuka och en som skadade sig, midsommarhelgen är den helg som mcdonalds säljer som bäst. konstigt nog, då borde ju folk ha bättre för sig och äta sill stället för att åka till mcdonalds. alla var på jätte dåligt humör, mina fötter och min stackars rygg värkte och jag tappade verkligen tålamodet. tillslut hade inte jag heller kvar humöret. det tog aldrig slut med folk. nu ska jag bara lägga mig i sängen och sova sen ska jag ha kul imorgon och inte tänka på något jobb alls eller att jag måste göra något fast jag egentligen har massor att göra. gahh jag e fortfarande helt uppstressad :/ godnatt

rätt eller fel?

jobb imorgon dåra..11:45-21:00...weeei. tur att man är ledig över midsommar..fast jag kunde lika gärna jobbat nu när alla är borta och jag typ inte har nåt speciellt för mig förutom att fira lite med familjen...eventuellt oscars party men vi får väl se hur det blir med den saken. fick inte ta med mig några killkompisar heller så de lutar åt att jag inte ska gå.

jag har tänkt på en sak, vi människor spenderar oerhört mycket tid till att ta reda på vad det är vi egentligen vill, men i slutendan verkar det aldrig bli bra. jag hatar att vara förvirrad, och när andra är det också. Men hur vet man att man gjorde rätt val? i skolan finns de alltid nån som säger vad som är rätt och fel, hemma och på jobbet också, men inte i kärlek. och ibland vet man varken ut eller in, och jag har alltid vetat vad jag velat innan med mitt liv, vad jag vill jobba med, var jag vill bo, osv. men det här ..ja de ni..

GODNATT!





sommargodis

mamma och jag var i sickla idag, och jag spenderade det som fanns kvar av min lön...det blev en topp, en klänning sen fick jag en bikini av mamma.





det blev en leopard bikini. underdelen ser skit stor ut, även fast överdelen är en storlek större. men jag är väl ett big ass annars också haha som bror min brukar säga ;D

okej



när jag kom hem från jobbet hade mamma köpt en present åt mig som låg i min säng..en buddha för 49:50kr (inte var hon så smart och tog bort prislappen..). så nu har jag en prydnads buddha som vakar över mig. (står på hyllan över sängen) kanske behöver jag en personlig liten gud så sugigt som mitt sommarlov varit hittills xD

tråkig midsommar?

varför åker alla bort på midsommar när jag e ledig :O :(  och så är det ju fest i helgen hos oscar, men hur kul är det om ingen kan hänga på liksom:P Jag har inget landställe att rymma till eller en pojkvän, då kunde man ju lika gärna gått och jobbat..varför måste mitt dumma horoskop stämma? nu är jag deprimerad, det enda som piggar upp mig är mina vänner :P







den här sommaren har inte börjat bra för min del. varför kan de inte bli lika bra som förra?

she works hard for the money!

ja, gomorron allesammans, det blev inget blogginlägg igår, jag däckade i min säng helt färdig efter jobbet. och den här dagen består åter igen av jobb. känns som att dagarna bara flyger iväg när man jobbar för man njuter aldrig. man är som en maskin. men imorgon är jag ledig så det ska jag verkligen njuta av! jag är ensam hemma just nu, lite tråkigt, för erik skulle ha kommit förbi men han fick en förfrågan om han ville jobba så de blev inget. ibland var det roligare när man var yngre, sådär 13-14 år gammal och inte fick jobba, då gick man och bada hela dagarna i klipporna med kompisarna och bara latade sig i tio veckor. så lär inte mitt sommarlov bli, jag har semester nästan hela augusti och då ska jag ta igen allt de roliga, och om jag får behålla jobbet i höst (har provanställning) så ska jag boka en resa över jul med syrran. julen är så fruktansvärt tråkig, töntig och hysterisk i alla fall så den kan jag klara mig utan. jag är ingen julälskare :P

hemma färgningar

det gör mig seriöst upprörd när jag läser på bloggar och bilddagböcker om folk som går till konsum, köper en färg, förväntar sig att de ska bli bra och sen blir de skit fult och förstört. Jag höll själv på för några år sen, för att jag inte hade kunskap om vad som kan hända med håret, men idag skulle jag aldrig göra det. gahh! vad tänker man om man är jätte blond och går och köper en mörkbrun färg? det blir ju grönt såklart! för att det saknas röda pigment i ett blont hår! och vad händer om en brunett går och köper en blond färg? jo det blir troligtvis oranget/gult! GÅ TILL EN KUNNIG FRISÖR ISTÄLLET FÖR ATT FÖRSTÖRA ERA HÅR!



HATA!

sommar horoskop?

jag brukar läsa horoskop varje dag, och ibland är de lite skrämmande när de stämmer. Oftast gör de ju det på mig, men man undrar ju om de inte skriver om saker som är rätt "typiska". vad tror ni? någon annan som kanske också tycker det är lite roligt med horoskop?:P
såhär stod det i alla fall i mitt "sommarhoroskop" som är på bilden ovan men lite suddigt:
JUNGFRUN

Högsommaren blir lite knepig, Du blir besviken på kärleksfronten och dessutom känner du dig inte i form. Goda vänner och många skratt hjälper lite, men största trösten är nog ändå att sensommaren blir desto mera lyckad. Romantik, ren och skär förälskelse och antingen en fantastisk fest eller en resa gör slutet på sommaren till en riktig höjdpunkt.
 
Soliga dagar: 27/6, 25/7, 21/8
Regninga dagar: 21/6, 4/7, 27/8
Passa på att...sköta om din hälsa. Nyttig mat och frisk luft ger nya krafter.

det som står om högsommaren är sant, den är knepig för att jag jobbar :P och jag är besviken på kärleksfronten, och jag känner mig inte i form för jag hinner aldrig träna och jag äter skit på jobbet :P de som står om vänner är sant, då glömmer man bort allt de där jobbiga :P och jag tror att sensommaren blir mer lyckad eftersom jag är ledig då och ensam hemma. jag har också funderat på att resa nånstans eller ha en födelsedagsfest :D och de där med förälskelse vet jag ingenting om haha. dock gillar jag inte de där om att de ska regna på min födelsedag :O xd

var tog vädret vägen?

det verkar då inte bli någon sol nu, storm,regn och rusk stod med stora rubriker på första sidan på tidningen..men det är såhär svensk sommar normalt brukar vara. som ni märker har jag haft en tråkig dag och därför är det roligare att skriva om vädret...hehe. just nu händer det inte så mycket för min del än jobb. medan alla andra flyr detta skit land eller åker ut på landet. det enda jag har att se fram emot är midsommar, då är jag ledig och det är fest. sen i början på juli fyller min bästis sandra 18år så de ska firas och jag ska åka till hennes landställe i norrtälje. det är planerna på de två närmsta veckorna av mitt sommarlov utan lov (vad jag vet :P).

 

jag hittade mitt favorit halsband när jag städade i mitt rum, det är en liten sjöhäst i silver med blå stenar på, jag köpte det i turkiet förra sommaren men sen förrsvann de bara :( men nu är vi återförenade igen! :D

du och jag

ibland saknar jag det, ibland inte. jag tänker att man ska inte leva i det förflutna och tänka på vad man kände då istället för hur man känner nu men ändå så gör man det. Man tänker på alla roliga stunder, alla speciella stunder och för nån sekund som får man den där känslan i kroppen och bilden i huvudet. sen tar man åt sig all skuld för att det gick åt helvete och ångrar sig, men är för feg för att säga det. Men allt är så annorlunda nu, och du också på något sätt och jag med såklart. nästan alltid är det så förbjudet att erkänna att man saknar någon, men jag förstår inte varför, för det gör vi väl alla ibland? man vet ju inte vad man har förrän det är borta. jag tänker på sommaren 2008, vad jag hade då och inte nu, den sommaren var jävligt bra, men sen finns de saker som jag skulle gjort annorlunda idag. det är en sån förvirrande känsla.

grattis donken viktor 18 år!



ha den äran idag.

på dåligt humör,spöregn och bullar

jag är fortfarande på dåligt humör efter jobbet, det är en person som är extra jobbig som jag egentligen inte orkar jobba med. som grädden på moset har jag mensvärk och mår lite illa. det var inte kul att jag fick åka värsta omvägen hem för att inte behöva gå i regnet heller.

ibland undrar jag om det är massa halvdöda människor som besöker min blogg för det är så dåligt med kommentarer. lite uppiggande och glada kommentarer vore trevligt, om ni nu tycker så förstås. Det är så tråkigt att ni bara läser men inte kommenterar, för jag vet ju att ni är en del. nånting måste ni väl ändå ha att säga?

just nu bakar min söta storebror bullar, först glömde han att ha socker och kanel i bullarna, haha. men när jag provsmakade degen kände jag det, det smakade bara bulldeg och smör haha!



när det regnar ligger wilma inne och darrar och vägrar gå ut för då kan man bli blöt om tassarna.

förmiddagen

vi tog bilen ut till hellasgården som tar ca 10 minuter från oss. och prommenerade en timme med wilma.



mamma jagar wilma som springer med en pinne i munnen och grymtar och morrar.



"min pinne!"



plockade med oss blommor och satte på köksbordet.

i dreamed a dream

jag glömde berätta för er om min dröm inatt!! Den var hel skum, den började med att min bror hade tagit körkort (han håller på och övningskör nu) och vi åkte i hans nya bil typ ute på landet på en motorväg som aldrig tog slut, och den var bara helt rak och platt. Och så satt brorsan och körde i vår stora nya bil, och jag satt brevid honom. Vi satt och pratade och jag kommer ihåg att vi skrattade men har inget minne om vad vi pratade om eller vart vi var påväg. Det var mulet ute. Och jag ser inga bilar framför oss men däremot massa på andra sidan i motsatt riktning. plötsligt kommer en röd audi, som kört in i våran fil från den motsatta riktningen och gasar på mot oss och jag bara ser hur den kommer närmare och närmare men i typ slow motion. men det är ingen som kör bilen, för jag kan inte se någon i bilen. Och vi krockar och det blir en jävla smäll, hela bilen blir mosad och förstörd där fram. men vi dog inte, men brorsan skadade benen, och jag fick typ massa blåmärken och sen minns jag inget mer av drömmen för sen vaknade jag, och jag trodde att det hade hänt på riktigt för det kändes så verkligt fortfarande, jag hade fortfarande kvar bilderna i huvudet. det är så läskigt att drömma ibland, för ofta är de något som faktiskt har hänt, något som man har pratat om på dagen eller om något som man ska göra. efter den här drömmen så tänkte jag att jag ska aldrig skaffa körkort :P




brorsans favoritbil, en sån här skulle han vilja ha.

dagens planer

dagens planer består av att slappa, slappa och slappa. Sen ska jag hämta min jacka och träna ikväll. Jag värmer upp inför resten av veckan, imorgon ska jag sätta i löshår på alexandra och hon på mig och sen ska jag jobba 17:00-21:15 så de blir en lång dag och mycket stående. Resten av veckan ska jag också jobba.

jag fick mina betyg idag i brevlådan, jag kan sammanfatta det med att alla betyg var bra förutom svenskan men det var ju inte så oväntat. annars är jag ändå nöjd.

för ni har tagit studenten och jag är dränkt i öl



japp, jag kom inte undan flaket, och jag kom inte undan ölduscharna. När jag kom hem var jag blöt, lerig, illaluktande, mosad och döv efter en trevlig tur i två timmar i stan. jag kom inte heller undan mitt ex som jag inte var sådär jätte sugen på att träffa. Men det var sandris som drog med mig och sen så känner jag några andra i den klassen så det var väl ändå lite trevligt.

ready.. steady.. go!

för en gångs skull är jag klar för tidigt. Om en halvtimme ska jag åka och möta upp sandra, vi ska kolla på marina läroverkets utspring, där bl.a johanna,jenny,max och erik springer ut. Sen ska sandra åka flak men jag tror inte det blir något för mig. håll utkik efter bilder ikväll på bloggen! Puss

hårförlängnings kurs

idag mina kära läsare har jag varit på kurs, med alexandra. det var jätte kul och jag blev verkligen inspirerard. förmiddagen bestod av teori och eftermiddagen av praktiskt arbete, då vi fick göra på varandra några slingor. Alexandra gjorde ca 20 slingor på mig i röd/brun för jag ville ha lite effekt. och jag gjorde tio stycken på henne. egentligen ska man göra många många fler om man gör en helförlängning men nu testade vi bara. Nästa vecka ska jag göra på mamma, hinner inte den här veckan eftersom jag jobbar 6 dagar i rad, sen tar de typ två dagar från att man beställt håret tills de kommer till salongen. Den här metoden känns verkligen jätte bra att jobba med, den är skonsam, man får ett naturligt resultat (extra bra på tunt hår). så prata med mig om ni vill ha en bra hårförlängning till ett bra pris!



här har jag satt fast slingor på alexandra, det såg väldigt naturligt ut sen när jag klippte in det med det riktiga.



vi åt lunch på nån italiensk restaurang i gamla stan. (jag älskar italiensk mat) vi åt oss proppmätta.



Jag åt nån pasta med chili, oxfilé, champinjoner osv. jätte gott!

miss negativ

jaha så var Ida i Marmaris. Hoppas hon skickar ett vykort annars få hon på el moppo! idag var ingen bra dag på jobbet, mina byxor var nytvättade och äckligt tajta i stjärten, jobbiga människor i köket (säger inte vem eller vilka), ont i ryggen och bara tråkiga arbetsuppgifter. jag är negativ idag, bara för att jag vet att jag inte ska göra något roligt idag, bara tvättstuga tills jag slocknar i sängen...kul..

imorgon är de samma sak, jobb jobb och jobb...men på måndag blir det kul för då ska jag gå på min efterlängtade hårförlängningskurs! nu ska jag gå till konsum med mammi så jag kanske skriver mer sen ;)

en shopping runda i sickla



jag och syrran. jag färgade föressten min utväxt igår, nu känns de som att hela håret blev mörkare konstigt nog.





min nya fina sommarväska. det var kärlek vid första ögonkastet.



hela min shopping.

Hotpants Ginatricot
Tröja Gina tricot
Jeansleggings Vila
Väska MQ

promqueen!

Idag var det skolavslutning för min del men jag har ängnat hela eftermiddagen efter det till att sätta upp syrrans hår och sminka henne, dessvärre fick jag ingen bra bild på sminkningen, men jag ringde i panik till bodil (som är utbildad makeup artist) när jag stod på kicks och skulle köpa en ögonskugga, jag hade beslutsångest och behövde tips. tillslut blev det en guldglittring ögonskugga. jag hann i alla fall med både sminkning och håret, fast jag hade velat sätta i en ros till i hennes hår, men de fick jag inte, hon ville inte vara "för mycket" vilket jag inte förstår för jag älskar själv att vara "för fin". Fast Balen/avslutningsmiddagen är inte så seriös som på andra skolor, här kan folk komma i sommarklänningar och se vardagliga ut. vilket är tråkigt för man går ju bara på bal en gång i livet.  Jag fick i alla fall massa bra ord av syrrans kompisar för frisyren, de tyckte de var jätte fint^^










jag köpte lite för många blommor, men de var så billiga, så de som blev över fick stå i mitt rum och bara lukta gott ;D



här är blekfisarna. avgångselever 2009 på blommensbergsskolan.

i dont understand what you´re trying to tell me

jag är irriterad, eller inte så jätte nu (har varvat ner lite:P). De gick inge bra för mig att jobba idag, jag fick jobba med en kille som var ny som var jätte SEG, och de spelade ingen roll om jag sa tjugo gånger att han skulle jobba snabbare! Inte fan var jag sådär seg i början. gahh! tvungen att skriva av mig. Tur att jag är ledig imorgon.

imorgon har vi tydligen skolavlslutning, först skulle vi ha den 8:e sen 5:e och nu blir de imorgon. känns förvirrande. sen har vi egen hårvård imorgon men frågan är om jag hinner det för jag ska göra en balfrisyr på min syster, jag skulle vilja hinna göra det ordentligt och eventuellt köpa något att sätta i håret, blommor typ. Jag lägger upp en bild imorgon om de blir något som jag blir nöjd över.

NATTI!!!!

the world is not enough

jag kände mig så dum idag när min chef frågade mig när jag slutade skolan, jag svarade " ehh ja torsdag eller fredag, lr jag vet inte" för jag visste att han skulle fråga om jag ville jobba då, så han ba"vet du inte när du slutar :O" och tittade på mig som jag vore en alien. Så jag sa nåt för att inte jobba på fredag, för jag ska redan jobba imorgon,lördag och söndag. Och jag har jätte mycket saker som jag skulle behöva göra, som att köpa lite nya kläder (rensade garderoben förut) och städa mitt rum, de e fan dammråttor på golvet. samt tvättstuga. Det är svårt att hinna med sånt när man jobbar, sen finns de så mycket annat jag måste hinna med som skolan, kompisar, träning, hunden, mina kunder, jag hinner inte alltid allt fast jag vill.

inköpslista

  1. ny väska, min gamla är trasig, äcklig och omodern.
  2. skor, nya att ha till vardags
  3. sommarklänningar
  4. bikini, för man ska ju köpa en ny varje år eller hur ;)
  5. underkläder- har rensat garderoben på gamla så nu ska det nya in!

jag är så less på h&m kläder så jag ska utmana mig själv och inte handla något där (vilket jag ofta gjort) , kläderna blir ju noppriga efter två tvättar och tappar både färg och passformen helt.


mina favvo affärer just nu, (big yesyes ;D)

  1. nelly.com- snabbleverans, ingen svettig shoppingtur och bra när rman inte har tid för shopping:P
  2. Zara- alltid fina sommarklänningar.
  3. Vila- börjar bli min favvo mer och mer!
  4. Gina tricot- oftast hittar man vad man letar efter, och de har ett stort utbud, men ibland blir de för mycket "fjortiskläder".
  5. Monkii- lite udda saker och massa gulliga tryck på monster :)
  6. MQ. dyrt men bra kvalité.

thats what friends are for



min hund har hittat en ny bästavän, och det är inte en hund den här gången, utan ett gosedjur som heter Nasse. Hon är så dum-söt, hon bär runt på den i halsen, och tuggar på den, sover på den och brottas med den.

disconnect me

tjoho. idag var det berits tur att få bli sommarsnygg ;) Gjorde massa tunna slingor i hätta, så nu ser hon sådär somrigt solblekt ut ;D jag ville locka berit med plattången men det fick jag inte..! den gör sånna fina lockar, en sån plattång skulle jag själv vilja ha, man kan t.o.m göra vågor med den.  men jag fick massa dricks av berit, det var snällt :)

Dagen flög förbi jävligt fort, och fy satan vad lökigt de var på salongen, helt vindstilla och klibbigt. Sen håller de på och borrar och bygger utanför så man hör ingenting om nån säger något, man blir helt döv. men de är väl klart när jag kommer tillbaka på fredagar i höst, för jag har kvar min praktiksplats då, yay!

Jag fick gå tidigare för jag skulle gå på vattengympa, och det var så bra för min kropp, för jag kände mig ganska död och degig innan :P ungefär den känslan av att man hellre står i vassen än på stranden i sommar haha!





RSS 2.0