på fredag är det kyckling, på lördag fest, på söndag shopping

jag har varit lite less på mina kläder...plus att jag spillde avokado på min favorittröja som inte går bort så jag unnade mig lite nytt.



Det blev ett par coola sammets leggings för 149:-
En svart vardagsklänning med nitskärp för 199:-
samt en randig oversizetröja för 199:-



jag gillade det tunna skärpet!



En necessär behövdes eftersom jag hade allt mitt smink i en påse..


jag borde nog ha planerat helgen lite bättre, även fast jag gillar när det bara dyker upp galna ideér.

mina kära vänner.

jobbet var fruktansvärt. vi ska inte ens tala om det. och så kom jag hem och hade klart och tydligt imorse talat om för min syster att jag var tvungen att tvätta lite hemma och använda tvättställningen, och lik förbannat hade hon tvättat ändå så jag springer lagom irriterad till föreningens tvättstuga och den enda tiden som finns är 19-22 ikväll, en lördag kväll jippi, eller en söndag morgon kl 7-10. Sen frågar Ida om vi ska dra ut, och då har jag stoppat in i alla maskiner redan..så nu måste jag springa hela kvällen fram och tillbaka till tvättstugan och hänga upp grejer imellanåt.

igår btw tjänade jag 600kr på salongen:) imorgon ska jag shoppa lite, eventuellt träna om jag känner för det. Men framför allt så ska jag ha en sovmorgon! åh gud i himlens rövar vad jag har längtat!



På återseende.


snöstorm



Idag har jag haft en härlig sovmorgon..At school hade vi eget arbete, jag rullade lite permanent och klippte läraren och emma fick lite hårvård.



En nyblandad toning. först var emma lite rädd för att hon skulle bli lila. men vi vet ju att toningen utvecklar sina pigment under tiden och blir bra. men jag var tvungen att skrämma emma ändå eftersom hon är som en liten pippi fågel.


oh baby you can turn me on!



Det blev en kalasbra spa kväll.


djuprengöring



ikväll så ska jag inte göra ett skit, så då tar jag tillfället i akt och ska ha mini spa för mig själv med ansiktstvätt, facemask och gurkor. Jag har hört att peeling förstör hudens tunna blodkärl. så det skippar jag. Det blir istället en lyxig choklad mask från Kicks. Det blir nog avslappnande sålänge inte min granne fortsätter att borra, det gör mig så satans arg. morrr!


seeeeg onsdag



På onsdagar har vi en håltimme på ungefär tre timmar, jävligt segt. och när  vår sista lektion väl börjar så får vi ha den bajsigaste vikarien i historien. Hon säger alltid taskiga saker om allas arbeten och pratar på i tjugo minuter vid varje arbete. Hon kan till exempel säga saker som att man aldrig kommer att klara gesällprovet.


tisdag 26 jan

Om en stund ska jag bege mig mot salongen och klippa en gammal god vän. jag var hemma imellan för att slå ihjäl några timmar. kan någon förklara för mig varför en frisör behöver lära sig hur en atom är uppbyggd? det är sånt som vi lär oss på naturkunskapen och att räkna matte...ni kan ju förstår hur det är när man inte haft matte sen första ring!


löning och andra trevligheter

Hej alla mina stalkers.
Idag hade vi studiebesök på judiska museet. det var en besvikelse eftersom de endast bestod av ett litet rum i en lägenhet. och idag är det lön!! 

anyway, jag har tänkt mycket på en sak under helgen, och det är att jag är less på folk som inte har någon vilja eller tror och säger att de inte kan. Om det är något jag har lärt mig så är det att inget är omöjligt. Du väljer vem du vill vara och hur ditt liv ska bli. ingen annan. det är du som avgör hur långt du kan gå eller hur duktig du kan bli på något. Tro aldrig att du får något serverat, du måste ta ditt ansvar. det gynnar dig i framtiden.

dancing queen


Im still standing



igår blev det vilt..på alla möjliga vis. Så vilt att jag fick tvätta av mig mina synder i duschen idag. jag fick också genomlida en arbetsdag trött och sliten. ångest. det blev även senare än jag hade tänkt mig eftersom kristian och andreas skulle dricka mjöd..


meddelande till Ida Reiher

ring när du ser detta. emma och jag vill veta var vi ska leka ikväll. Du svarar inte!! arghhh!

you may throw this holy handgranate at your enemy!




Mustafa




Vinpimplar karl-johan




alex




umh umh umh popcorn!




shikaka!


sweet dreams or a beautiful nightmare

det har varit en härlig kväll med film, vin och sandra. Imorgon blir det utekväll för att fira idis som blivit hela 19 år. vad fan mer ska jag göra i helgen? jo, juste....jag ska jobba men det ville jag inte minnas. Min bror tog några glas för mycket idag, håll utkik i bloggen imorgon för störtsköna retarded bilder! GOD NATT

jag kanske är lite bortskämd

Kom nyss hem från träning med Sandra. Var även på salongen idag och slingade mamma. När jag väl var där berättade Anne, min handledare att de ska ge mig en gesällkurs på Goldwell i present, och jag blev så stum och fick inte fram något. jag kände mig så dum. fast jätte glad, jag fick bara inte fram min lycka i ord. De verkar verkligen satsa på mig och tro på mig, jag är så lycklig att jag har det stödet.

onsdag 20 jan



Eftersom att man ska föna vågor på en herre på gesällbrevet så övar jag på det, tanken är att jag ska föna min bror såhär, men hans hår är för kort än sålänge.


mjau vilka skor



igår kväll kom mamma hem med skor från jobbet, närmare sagt Jimmy Choo skor! Två par bara till mig, de hade tydligen fått köpa det som var kvar av kollektionen billigt, 30kr per par! De är så himla balla. Till och med min katt tyckte det som ville vara med på bild.


att skapa något eget



Som jag har berättat tidigare så jobbar vi med att göra våra egna brudkronor och slöjor i skolan. Här är början på min krona:) Det flöt på ganska bra, ifrån att bara vara en ståltråd och massa pärlor till början på en krona.


tisdag 19 jan

Nu har jag varit hos tandläkaren..det är aldrig kul med rätt skönt. Idag har jag lite att göra. Efter plugget ska jag till praktiken och klippa kristian från jobbet som jag tänkte använda som modell till ett av mina moment på gesällen. Efter det så ska jag och Alexandra ha uppsättningskväll med våra handledare på salongen och jag ska öva på min modell till långhårsuppsättning samt kort afton om jag hinner. det blir en sen kväll ikväll tror jag.

när lammen tystnar...


min syster är en datanörd som inte märker när man leker med hennes hår








happy B-day till mamma


we are the knights who say "ni"!

jag har haft mycket att tänka på och göra, men helgen har varit fin fin. Imorgon fyller min mamma år och då blir det kalas. Just nu avslutar jag och brorsan helgen med "monty python and the holy grail". uppdaterar mer i veckan, see you!

you got to express yourself

I estetisk verkdamhet jobbar vi med att göra våra egna brudslöjor och brudkronor. Idag började vi och det första vi skulle göra var att rita skisser på hur våra slöjor och kronor skulle se ut. det var ganska kul att få tänka och tycka och komma med idéer och att få vara kreativ. jag har nyss gjort båda mina skisser och jag hade mer ideer än jag trodde, hela kursen blir nog roligare än jag trodde. över min förväntan. Ikväll väntar ett mindre kreativt jobb..donken.

skolstart



nu har skolan börjar igen..vi mjukstartade med lite brudfästen imorse. Jag försökte mig på en svinrygg här också på Ida. jag vet inte om jag tyckte det var så kul att vara tillbaka eftersom det nu kommer bli den stressigaste perioden någonsin i mitt lilla liv. ida var väl sådär lagom glad..


mina robotdansare






jag förstår mig inte på teknik

Jag har köpt en fotoskrivare som tydligen ska vara jätte bra och som kostade mig en del och jag fick utstå hemsk service dessutom utan hjälp i denna tekniska djungel. det tog mig ungefär en halv timme innan jag fick hjälp men det hjälpte inte mycket eftersom säljaren var helt inkompetent själv. smått irriterade köpte jag skrivaren i alla fall, trots att deras färgpatroner var slut för tillfället. jag fick också rekomendation att köpa fotopapper som jag köpte som inte ens går in i min skrivare. Så nu testade jag och skriva ut en bild, men det var allt som gick att skriva ut med den medföljande patronen...hur mycket jävla skit ska man behöva köpa för att en pryl ska funka som den ska? jag vill bara skriva ut lite fucking bilder!!

evacuate the dancefloor

vad ska jag göra ikväll? jag ska ut, ut, ut,ut! med ida & CO. det var längesen vi dansade röven av oss. det blir ett väldigt fint slut på vårat sista jullov. jag hoppas att alla mina stalkers får en jävligt trevlig dag.

vacker vintermorgon


bio, sushi, shopping och klippning



god morotskaka!



lite fika i stan.



min halvdöda syster.



jag klippte mig på praktiken. långt och uppklippt, just the way i like it.


solong suckers

nu drar jag till stan med sis!


jag ska måla hela världen lilla mamma!



jag sminkade min lillasyster på nyår...(här posar hon själv med sin mun...) blev sminket hit eller shit? haha


good news

min data är lagad !

Wien min andra halva














några visdomsord

Hämnden är om inte ljuv, nödvändig.

vintertrött



ge mig sommar,
ge mig studenten, studentskiva, gesällbrevet och semester!
Det kommer att bli en intensiv sista termin i gymnasiet.


en hårig historia

ibland får jag kommentarer om mitt hår och andras på min blogg. Jag fick en fråga om vad min käre vän Ida hade gjort med sitt hår för att få det så fint. Hemligheten är...en hel del toningar, avfärgingar och slingor, eller hur Ida?:D annars vad jag vet brukar hon platta håret, eller plattångs locka det, ibland trattar hon bara upp sina lockar som blir till ett maffigt afro. jag kan be Ida göra ett gästinlägg om hon har lust, har du det Ida?:D



min vän Ida


nu

Nu ska jag göra lite nytta för hälsan och gå på spinning i en timme.


im gonna make it to the top baby!


vårens mode



på nyårsafton åkte jag desperat till sickla för att hitta något som dög till kvällen. men jag hittade inte det jag letade efter, jag hittade däremot en tröja som passar till vardags, randigt är tydligen det trendigaste i vår. det är alltid kul att vara först ;)


yummy



Irish coffe made by me !


gott nytt år





en nyårsoutfit som dög..



i isande kyla var vi ute i en timme tillsammans med alla andra från festen



med en glassig utsikt över hela stan





plötsligt var det bara kvar en fjärdedel av min champagne..



skål för helvete!



jag bjuder på denna bild, även fast jag ser ut som en efterbliven gorilla med underbett haha:D


RSS 2.0