det börjar bli mörkt...

På tisdagar har vi lektioner i smink. idag skulle vi lära oss sotningar. min lärare har sötat det högra ögat och emma det vänstra. det är kul att se sig själv i färger som man annars aldrig skulle våga ta på sig eftersom man är så extremt dålig på att sminka sig själv hehe.

annars är jag deppig över att alexandra är sjuk och därför blir det ingen hårvård för mig idag. Jag skulle klippt och tonat. Det är inte ofta nuförtiden man får egen hårvård eftersom man gör det mer och mer bara på andra hela tiden. Så den tiden som finns är man alltid tacksam över.

Annars har jag bara lite dö tid hemma nu tills jag ska iväg och bränna feeeett med sandra. En powernap vore gött.






lördagsfix!



det var dags för mig att använda mitt presentkort och förnya min smink förråd, så jag drog med mig Bodil till make up store där hon gav mig massa råd och visade mig vilken färg jag skulle ha på alla grejor. Det blev rouge, concealer, foundation, puder, rougeborste och puderborste. och jag fick 40 % rabatt, det är trevligt att få eftersom jag alltid klipper henne gratis, så det är kul att få lite uppskattning. fast de får jag ofta av Bodil :) Annars blev de ett par skor bara och sen hemgång för jag trodde vi skulle äta tårta men syrran verkar ha dragit iväg på fest?


för det är din dag idag



även fast du har rabies på mig så säger jag grattis till dig min lilla lilla lillasyster som fyller 16 idag!


linn and sandra power



dålig uppdatering, har hängt med den här blondisen bland annat!


måndagar är ju bara för kul!





nu kanske ni undrar vad dem här två mupparna gör, och det är yoga. tydligen. det är vad vi gör på våra religions lektioner. det är kul att våran lärare är lika slapp som vi, andra brukar typ plugga as mycket varje vecka men inte frisör på st eriks gymnasium inte ;D och tisdagar är ännu trevligare, då sminkar vi bara oss och får sen sluta för dagen.


helgen

i helgen blev det jobb, kändes piss tråkigt men jag har inte råd att vara ledig. jag var så grinig och trött båda dagarna på jobbet. Kände mig trött på folk. men fredag kväll var jag ledig och då tog jag det lugnt efter praktiken. Kände mig orkeslös. I lördags gick jag ut med ida, vi var i Gamla stan på "cattelin". Mysigt ställe men kanske lite litet. musiken var helt okej, sådär, men vi hade det trevligt och dansade så vi hade ont i fötterna.



den här bilden får mig verkligen att känna att mitt hår är tråkigt, färglöst och slitet...jag behöver klippas och tonas, men vad gör man när man aldrig får tid?


för er som saknat mina filosofiska inlägg

jag tänkte skriva lite om mina tankar ikväll. det är en jädrans massa i mitt huvud nu. Ibland känner jag att jag vill rymma från denna gråa och stenåldriga stad. Det känns som att livet kunde vara så mycket mer än i denna lilla stad i världen så ofta tänker jag "fan nu sticker jag till Kina och bor där ett tag!" eller något liknande. jag pallar inte bry mig om vad folk tycker om mig. jag har stora drömmar, så är det. jag har alltid varit en riktig dagdrömmare.



det är mitt liv och jag tänker leva det. så säger jag till mig själv ständigt. ändå är man fast i skola och jobb och jobb och skola. att drömma har ett pris. men utan mitt jobb skulle jag inte våga drömma så stora saker och ting.


i want you to want me, i need you to need me and i beg you to beg me

tid för att rulla iväg till eriksdalshallen och svettas lite. idag är det spinning, men sandra har aids idag så jag kör solo. jätte slapp dag idag för övrigt, lektion i smink en timme. thats all. det känns nästan som lyx för mig. annars så vill jag bara berätta för er att min studentskiva kommer att hållas på en gayklubb på stureplan och att temat tydligen är "black&white"...



holy cow.


Nu är det bestämt



Min studentskiva kommer att hållas den 22 Mars..


idag...





idag gjorde vi uppsättningar, eller vi gick mest igenom de olika fästena. Det var bra att uppdatera sig lite. Uppsättningar är också trots allt inte min starka sida. Efter skolan blev det en fika med tjejorna. En väldigt fattig fika bestående av juice och te.


lördagens middag outfit



Mina nya mumsiga skor från Eurosko, leggings med dragkedjor på sidorna och mitt nya linne med nitar från H&M.


lördag kväll

nu är jag på g, ska snart ut på mitt hemliga uppdrag. jag kanske berättar lite om det sen om jag inte gör bort mig :D Annars får ni ha en mysig kväll :D


praktik 110909



dagens outfit och frisyr.



Bodils kompis och granne kom idag, och jag fick ganska fria händer, så det blev mycket avklippt och mycket uppklippt samt att hon gick från ljusblond till brun. Det var synd att jag inte tog en före bild.



Hon hade väldigt tjockt och fint hår. Jag blev så nöjd med resultatet. jag klippte säkert minst tio centimeter.


100909

hej alla glada, eller sura.
denna dag har jag långsamt lidit igenom. pga grävskoporna utanför mitt hus kl halv sju på morgonen blev de inte mycket till sömn sista timmen. Men jag blev lite piggare av mina glada och snuskiga vänner emma och ida i skolan. Igår köpte jag ett gymkort, nu är det tamejfan dags att röra på asset. så idag var det premiär på ett spinningpass efter en lång sommar utan träning. Jag har tappat en del kondis, de kände jag av, skärpning på mig!

I helgen väntar mestadels jobb...eftersom vi är så få på jobbet så har jag i princip inte ledigt en enda helg i september. Det suger men jag behöver pengarna också. Det kanske blir en liten utgång om jag får lust eller så gör jag en annan grej som är hemlig *hihi*! Jag får gilla läget helt enkelt.


trevligt



Det är inte konstigt att man inte kan sova på morgonen när de bygger och gräver något som liknar en vallgrav utanför balkongen...


såhär roligt har vi det i skolan...



jag hatar måndagar. men den är över tack gode gud. fast jag gillar inte Tisdagar heller, i alla fall inte idag, för jag ska jobba till klockan 22 ikväll= död imorgon. jag har inte råd att vara ledig. jag har inte ens ett busskort som fungerar på kvällarna, och hur mycket kostar inte den jävla papperslappen?! Folk förstår inte hur det är att jobba på Donken, att plocka skit efter andra som inte kan plocka upp efter sig, folk som blir förbannade för att de inte får sin hamburgare inom 1 minut eller hur många timmar vi står upp på jobbet i sträck.


helgen



i fredags var jag på salongen och gjorde om mamma i håret, det tog sin lilla tid eftersom jag gjorde så många olika saker men det blev kalasbra. Sen gick jag hem och dog.
I lördags var vi ute, vi gick först till Mango men det sög ju hästballe så vi drog till Viper room. och där råkade vi stöta på några gamla klasskompisar till mig, trevligt trevligt. mot två tiden så började jag känna mig lite otaggad så då blev det äcklig donken mat. Nu är jag pank, och det är 17 dagar kvar till lön. 17 DAGAR!!


tre tecken på en dålig dag

1. jag kommer försent till skolan och inser hur trött jag är och somnar på bänken.
2. jag vaknar upp och lektionen är slut, dags för lunch. då har jag lagt massa grönsaker på min tallrik som en klantig kille kommer åt med sina monkeyarmar så jag för grönsaker över hela min tröja i matsalen framför alla miljoner människor.
3. som grädden på moset hamnar jag i Lillians grupp (hemsk frisör lärare) på kundtekniken.


Tisdag den 1 september

nu sitter jag här med två kokosnötter. den ena är min bror och den andra wilma. det har varit dåligt med bloggande. men min data håller på att dö när man försöker lägga upp bilder, den pallar det inte. så nu har jag snott brorsans. ikväll är det jobb mellan 16:00-20:00. i helgen hade jag hur kul som helst, jag var ute med sandra och sarah på viper room, vi dansade i flera timmar och det blev lite ragg^^ Bodil sminkade mig så jag kände mig som en riktig sexy mama, det höll i regn, svett och blod tänkte jag säga, men regn och svett duger bra.


födelsedagsfirande



yaaaaaay



emma och ida



min goda smörgårstårta!



min feta bror som åt minst hälften av båda tårtorna..



utgång! looking gooood :D



två små fullisar :)



svettiga som fan!



vi och nån? :D



dansgolvet :)


RSS 2.0