hair is my passion

ännu en ledig dag, men jag har en del att göra, gah. Igår var det praktik men jag hade inte så mycket att göra, min bror skulle ha kommit men gjorde inte det och då vart jag grinig. så imorgon efter skolan ska jag gå och köpa en bok där man kan skriva upp sina kunder, asså en kundbokningsbok. Det är lite svårt att bara ha allt i huvudet sen är det så lätt att man blir utnyttjad och kommer hem till folk och klipper, men då lär jag mig ju inget, så i framtiden ska jag försöka ha alla klipp och färgningar på salongen. så ni får gärna komma dit istället! glöm inte att jag färgar för samma pris som att köpa en egen färg i affären, och med ett bättre resultat.

några enkla skäl till varför man inte bör köpa en färg och färga själv:

1. man har inte kunskapen om vad som kan hända med håret
2. du riskerar att missfärga det
3. du skadar ditt hår
4. om du är blond och vill bli mörk, kan du inte göra det själv, då blir du grön.
5. om du är mörk och vill bli blond, kan du inte heller göra det själv, då blir du orange.
6. du kan få ett ojämt resultat, sotiga toppar tex.

jag har märkt att många av mina söta läsare är intresserad av lite frisör tips och fakta så de kanske är något jag kommer att blogga lite mer om ;D


pinky


Jag har köpt en ny telefon! såhär ser den ut :) min gamla var trasig i skärmen, och knapparna var helt mongo från kongo. Har inte bytt nummer så ni kan vara lugna ;D

Blommigt

det blev lite mindre shopping än jag hade hoppats, men det fanns inte så mycket som jag tyckte om i de flesta butiker. men jag hittade två fina toppar till våren, med blommigt mönster på båda, varav den ena broderat. Sen försökte jag hitta ett par jeans men det gick åt skogen, för jag hatar att leta jeans, dels är det alltid dyrt, sen är det alltid något som är fel, eller så hittar man ett par som är jätte snygga men som man inte passar i.





Broderad blommig topp  Gina Tricot
Blommigt linne      Monki

när man inte har några egna idéer att skriva om kopierar man en sån här lista

Dagens frisyr: trist och uppsatt i brist på fantasi
Dagens smink: vardagligt
Dagens klädsel: jeans, linne, blus, stövlar och skinnjacka.
Dagens händelse: Kenny begins med tjejerna hihi
Dagens planer: bio och middag ;D
Dagens vill ha: massa kärlek från min vovve
Dagens saknad: min käre vän oscar, en gangster från tyresö.
Dagens drog: little britan, hela dan varje dag
Dagens tråkigaste: våren försvann ännu en gång, i en äcklig snöstorm
Dagens roligaste: jag sköt ett majskorn i matsalen på en tjej...
Dagens finaste: Emma var harry potter...
Dagens måste: rensa dammråttor i mitt rum, men de får bli nästa år..
Dagens dricka: för mycket cola iaf!
Dagens köp:  en tröja från gina, sushi och äckligt godis (enligt emma och ida:P)
Dagens mat: onyttig
Dagens kärlek: wilma och emma och ida :)
Dagens mående: happy
Dagens låt: bonka bäver

finns i mina drömmar, tusen och en natt, väcker mina känslor

holi boli. jag är tillbaka. jag har haft en fantastisk dag. Förutom imorse då jag kom försent till gympan då vi hade beeptest, vilket gick mycket sämre än förra terminens. whatever. sen var vi på färgkurs hos wella, tre timmar långt med bara massa teori som ska hjärntvättas. De mesta hade vi redan pratat om i skolan, förutom ljusfärgning, så det var intressant. Sen var jag med Ida och Emma, och vi shoppade, jag hittade bara en tröja, men Emma massor, och Ida en skruv...:p och på tunnelbanan klev de på en kärring i 80års åldern som predikade och skrek och sprang fram och tillbaka i en djurgårds mössa, hon måste ha varit hög på något..förutom gud.

efter vår trevliga tunnelbanefärd, åt vi sushi vid hötorget, jävligt gott men dyrt! Emma lärde mig äta med pinnar, eller gjorde i alla fall ett tappert försök för alla mina bitar gick ju sönder..och hennes simmade i soja medan Ida funderade på hur det skulle kännas att äta en hel klick med wasabi :)

Sen blev det kenny starfighter för oss, and I LOVED IT, den hade det mesta för att jag skulle skratta, torr humor, hockeyfrillor, löjliga silverdräkter, bra skådisar och 90-tals känsla. Tack tjejor för en underbar kväll! det får vi snart göra om :)

På söndag ska jag på en hårförlängningskurs, det ska bli kul, bara jag inte går vilse som jag alltid gör när jag ska hitta till något jag inte känner till...

Nu ska jag gosa med vovven, solong suckers!

i dont need a man

ja rubriken säger ju allt. Jag har varit singel i snart ett år nu, och jag känner ingen som helst lust med att träffa någon, eller att vara beroende av någon. vad jag har upplevt det senaste halvåret har mycket med det att göra. Jag är trött på att bli sårad, jag är trött på att hoppas. jag tänker bara vara mig själv och göra det som jag tycker är roligt och viktigt för mig. det här året har jag utvecklas enormt mycket och blivit starkare som person. Just nu känns de som att jag är för ung för att slösa bort tid på att ha en pojkvän, men de där kan ju ändras snabbt hur man känner. Men jag känner verkligen inte för det, isf måste det vara en kille som är mogen, och högt över mina förväntningar, som visar stort intresse men samtidigt ger mig mycket space. Men det har inte hänt hittills att det funnits någon sån, så det är inget jag går och tror ska finnas. så jag vill bara klargöra(eftersom de är så många som frågar varför ) att jag inte vill ha någon pojkvän. Jag behöver inte nån pojkvän för att jag ska må bra. jag har mina vänner, min hund, min träning, mitt framtida yrke, mitt extrajobb, och ett bra självförtroende och det är allt som behövs just nu för att jag ska må bra. Jag tror på mig själv och det jag gör.

somewhere far along this road you lost your soul to a man so heartless

nu ligger jag här i min säng, och känner mig lite sisådär avundsjuk på erik för att han får vara i karibien i tio veckor, jag skulle också bara vilja åka iväg någonstans väldigt länge, för jag är så trött på sverige och komma tillbaka typ ett halvår senare pigg och fräsch med massa energi. brun och som en helt ny människa utan problem. Det är så skönt att ha hund vid sånna tillfällen då man känner sig lite nere, för wilma är alltid så glad när jag kommer hem, oavsett om jag varit borta i fem minuter eller en hel dag. men sen är det såklart lite hjärtekrossande att stänga dörren och gå till skolan,  när wilma sitter på hallmattan med huvudet nere och darrar. 

jag är tydligen ledig imorgon vilket jag hade glömt bort helt, då ska jag passa på att ha en dag med shopping med syrran, jag ska titta efter ett par byxor, mina favorit jeans har gått sönder, det är två stora hål i skrevet, så nu måste jag hitta ett par nya favoriter.

Jag fick en snilleblixt idag på spinningen, plötsligt fick jag en bild upp i skallen av kenny starfighter, så jag var tvungen att ringa emma och berätta om min fantastiska idé, så det blir kenny starfighter på fredag med sushi med emma och sandra O, och jag hoppas Ida hänger på, för hon vill nog icke missa en till tjejkväll utan dess like igen :P jag kanske ska formulera mig såhär istället : IDA DU FÅR INTE MISSA KENNY STARFIGHTER!! :D

just my luck

när jag gick från tvärbanan hem, så började det snöa lite smått, sen blev det helt plötsligt till en jäkla snöstorm på en minut, sen blev det typ en snö tornado runt mig och när jag kom hem hade jag en hög med snö i håret. jag såg ut som jag hade teleporterat mig från istiden. Sen blev det såklart soligt när jag klev innanför dörren.

anyway, i skolan gick det jätte bra för mig idag, min kund vart super nöjd, jag fick beröm för att jag var duktig på att massera och för min föning. vilket var trevligt, för hon var annars en sån där tyst kund, som bara markerar att hon inte vill prata med att svara "ja" eller "nej" på alla frågor. men och andra sidan så blir jag mer fokuserad när jag jobbar tyst, annars kan jag jobba rätt långsamt om jag sitter och pratar samtidigt. Jag vet inte vilken typ av kund som är jobbigast att ha, antingen en sån som pratar oavbrutet, som man måste anstränga sig för att orka lyssna på, som kan dela med sig av för mycket saker, eller en som sitter helt tyst och sen när man är helt klar säger att man kan klippa lite mer, och så får man börja om hela klippningen igen. Vi diskuterade det lite idag, jag och mina homies, (frisörkamrater xD).

sen svängde jag förbi mamma en stund och la undan lite kläder, ett par jeans, tre hotpants och en bh. Söta våriga smaskiga saker som jag bara MÅSTE ha!

nej nu har jag inte tid med er, jag ska gå och leka med sandra. puss och kram skumbanan

linn gånger åtta




sug på den ni! jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken som var bäst....:D

halv åtta hos emma

oj oj oj, nu har jag så mycket att dela med mig med er om igår ikväll, det var det roligaste på länge, emma hade middag hemma hos sig och hon hade fixat skit god mat, bakpotatis med skagenröra och sallad, och till efterätt kladdkaka. först så satt vi mest och snackade allihopa, åt och drack, sen utbröt ett kladdkake krig mellan emma och ante, ante smetade ner hela emmas ansikte med både grädde och kladdkaka och de flög smet och kladdades på väggar och golv, vi skrattade så vi grinade och sen blev det lugnt ett tag och vid tolv slaget drog alla hem utom sandra (olsson) och jag. och då satt vi igång vattenpipan och fyllde den med vatten, mjölk och malibu samt tobak med kaffe smak, och där satt vi som höga hjärndöda höns och pratade om massa roligt och gapskrattade och bara var väldigt okvinnliga! Vid fyra tiden somnade vi och då var vi helt utslagna. och nu känner jag mig ganska sliten efter fredagens och lördagens festande. crap.




såhär kan ett kladdkakekrig se ut :D



den enorma snoppliknande moroten.

godnatt my lovers

och jag som trodde jag skulle få en lugn fredag kväll med nån halv seg film och vovven, men man ska aldrig förvänta sig det, precis när jag hade lagt mig så skönt framför tv:n så ringde johan och sa att det var fest vid centralen, och det lät ju nära och bra men sen visade det sig att det var ute på blå linjen...men jag tänkte "att nu kan jag inte sitta här som en pensionär " och efter ett misslyckat försök att få me mig några halv döda människor så åkte jag och mötte johan,my ,tobbe, och några och så drog vi vidare till festen. Den var inte världens bästa fest men den var helt okej, men sen blev jag mindre road av en tönt som höll på och ryckte i mig och bara var allmänt obehaglig :P ni vet vad jag menar :p Han hade förmodligen inte tvättat håret på en månad heller. Så nu är jag hemma i min varma säng, ÄNTLIGEN, har varit as trött hela dagen.

fredag

så var det fredag igen, fan va skönt! skönt med en liten lugn fredag med vovven efter en dag som denna, fick stressa hem också eftersom syrran sket i att åka hem och gå ut med hunden, fast hon slutade tidigast liksom! så min älskling fick sitta hemma och vänta alldeles för länge :( Så nu sitter vi här och käkar ahlgrens bilar för jag fick sånt sockersug...:P Så vad händer i helgen då? Jo jag ska kolla på oscars hockey match med ida s, ska bli väldigt spännande, eftersom det är en överraskning, och det kan jag säga eftersom jag vet att han inte läser min blogg :p Sen så har vi även besök av min syrras kille från göteborg hela helgen. Och sen så ska jag på middag hos emma i norrtälje imorgon, och jag hoppas att Ida kan hänga på, för annars kanske alla norrtälje bor äter upp mig :O Sen snackade johan om nån fest men de får vi se, men de lär nog inte hinnas med. Vad ska ni göra då? någon som ska göra något roligt?  KOMMENTERA


jag saknar min tjockis bror, de trodde jag inte att jag skulle hinna göra på sån här kort tid :p senaste nytt är att han besökte en pub/nattklubb igår, jag fortsätter att underätta er om hans resa när jag vet mer :p Men på söndag när han kommer kan vi sjunga "jag har en fråga som kräver en svar" igen.  vi har blivit hjärntvättade med tingeling.

Jag har en inlägg som kräver en svar.  

i dont wanna waste another day on you

Nu ligger jag här och pratar med ida s och johan på msn, strax ska jag sova, som alla andra icke kvällsmänniskor gör vid den här tiden. Min hund sover så sött och djupt på kudden brevid mig, tänk om man också kunde sova bara sådär? Nu är min bror i London, det sista livstecknet jag fick var i eftermiddags när han messade mig " jag höll på att baja på mig på planet" ...jag glömde då att skriva tillbaka " du är inte rädd, du kan flyga" ...

imorgon är det fredag vilket betyder att det är helg och snart en vecka mindre till påsklovet. då ser det ut som att jag ska jobba, fast jag sitter och drömmer om att åka utomlands och sola, jag är grymt sugen på det just nu, jag behöver sol, annars kommer min kropp förruttna. jag har ju inte semester förrän den 10:e augusti...

imorgon slutar jag halv fem...me do not like,och börjar åtta. det tär på en, förra fredagen höll jag på att somna mitt i husvagnspartajjet, och det var tur att jag fick skjuts hem för jag somnade fortare än en gris kan grymta i min säng direkt.

time to sleep.

luke, im your father


i´ve been moving on

solen skiner idag och jag är på bra humör. najs, igår såg jag påskliljor när jag var ute och gick med vovven, så nu har jag riktiga vårkänslor. igår var vi på middag hos morfar eftersom brorsan fyllde år förut, men de var lite irriterande att hans sambo var där, för hon pratar så mycket, man behöver inte ens säga något, för hon slutar aldrig att prata. Hon är en bok utan slut. Så jag var hemma vid elva igår..och imorse fick jag kötta med uppgiften som jag inte hann med igår. och nu  kom jag nyss hem och ska egentligen iväg om några timmar och träffa sandra, min underbara bästa vän. Det bästa som finns är att snacka shit med sandra :P så nu vet ni det! :D

PS: och alla fjortisar med kissgult hår som tror att jag ska göra hårförlängningar och fixa håret på kan dra åt helvete.


love


rabies

nu är jag förbannad, min data hänger sig, jag har en uppgift som ska vara inne imorgon som jag inte hunnit göra, mina tofflor är borta och jag har blivit ihjälpratad. GAAAAAAAAAH! motherfucker fucking fuck !!

16 mars

här sitter jag nu och kollar på nyheterna om yosef fritzl rättegången,han gick runt med en bok framför ansiktet, löjligt tycker jag, han har ju redan publicerats på bild i varenda jävla tidining i världen. Alla vet hur han ser ut. ussssch!

Idag fyller min storebruur 19 år, tänk att han blivit så stor och vuxen, känns som att det var igår vi satt och kastade lego på varandra. Av mig fick han den perfekta presenten som jag hittade av en slump, när jag hade gett upp om att hitta något att ge, ett dataspel s.k "Hajen" baserat på hajen filmerna, riktigt läskigt och roligt spel, man kan äta människor i det :D Vilken lycka hehe. Sen kom han förbi på lunchen på salongen och jag klippte honom och bjöd på godis. Sen kom min rabies syrra och jag gjorde blonda slingor så det var vad jag gjorde på praktiken idag.


Nu ska vi snart fira med tårta och fika! jag är inte ett så jätte stort fan av tårta men jag får väl tvinga i mig lite..hah!


Imorgon ska jag, sandra (och kanske syrran) simma, då blir det premiär för min fula badmössa, om jag nu vågar bära den :P Jag får tänka mig tanken att badmössa är sexigare än grönt hår :P




day and night

när jag tittade igenom mina bilder på datorn slog det mig att jag och min syrra tar likadana typ av bilder :p förutom att hon putar med läpparna på vissa som ger mig en mindre rolig fjortis feeling..:P Vi är ganska lika i sättet, men inte till utséendet alls tycker jag. emma har gröna ögon, jag bruna, hon är blond, jag brunett, hon är lång, jag kort, hon är en pinne, jag ett timglas, osv. tycker ni att vi är lika?

computer says yes

igår blev jag kidnappad av gangsters från tyresö. till en husvagnsfest..sen så körde jag lite bil:O :O tufft va? xD

later fuckers

"i have a dream. What? to have a dream" ...

Igår såg jag på¨"semestersvenskar" och då insåg jag att jag har en till dröm att lägga till i min lista, nämligen RESELEDARE, vore inte det mysigt? att ligga på någon strand i thailand och låtsats jobba. Det blir ett perfekt jobb för mig när min rygg inte pallar för mer frisörarbete. Och jag kom just på att jag har prov i mörkarefärgning imorgon, så jag ska bara läsa igenom mina papper, men annars kommer jag ihåg det mesta.


idag började jag tolv, och hade en kund som jag klippte och färgade brynen på, sen slutade jag och gick och tränade med bästis<3 Spinning i 45 min vilket var skit jobbigt eftersom jag var så fucking kissnödig...:P Och nu har jag bara nördat little britain (min favorit serie).

Och såhär ser de närmsta dagarna ut i min kalender:

Fredag: Bodypump 07:00. Bad med klassen på eriksdalsbadet 8:00. Färgprov. Slutar halv fem.

Lördag: Luncha med Ida och Emma (sushi=me loves). Chillkrök hos Sebbe, med några gamla homies.

Söndag: Träna med Sandra

Måndag: brorsan fyller 19, svulla tårta och bullar, mums :P Praktik 10:00-18:00 Färga syrran. (Klippa brorsan?)


ut med det gamla och in med det nya


jag har tröttnat på mina tråkiga ögonbryn så nu ska jag färga dom och plocka dem, jag ska bli en helt ny kvinna. På bara några minuter. det låter väl fantastiskt? :D

min nya parfym


luktar som godis och blommor! *rawr!*

alla snubbar vill ju vara katt

Haha! jag är ledig imorgon, ovanligt va? ;D var det bara jag som kände  "neeeeej fucking shit" imorse när jag såg snön utanför fönstret? det tror jag icke. Imorgon ska jag ha lite hemligheter för mig som jag inte kan avslöja, en helt hemlig dag...:P I skolan idag så skulle vi göra frisyrer på varandra, och vi hade olika årtal att arbeta efter, jag hade 40-talet och gjorde vågor på emma, och hon hade 1500-talet så hon gjorde nån jätte tuperad uppsättning på mig och sminkade mig helt vit, jag kan inte påstå att jag kände mig het, men det var ju så man såg ut på den tiden och varför förstår jag inte. Gör någon det? jag fick i alla fall borsta håret med massa balsam i håret i duschen i en halv timme, nu har jag ont i armarna. vi hann inte borsta ut hela frisyren i skolan. jag skulle egentligen tränat ikväll men jag somnade med hunden, och de kändes bra mycket bättre än tanken på att gå till eriksdalsbadet i snöstormen, dessutom var sandra på nån kamera kurs ikväll så det hade inte varit lika roligt ändå. nej nu får ni nöja er med det här inlägget för idag.

Later fuckers

min fot har somnat

vet ni? Jag känner mig helt oinspirerad till att blogga. Min bloggdesign behövs göras om, och jag behöver något som gör mig mer motiverad att blogga. hmm. Ja vad ska ja berätta? Erik är nu i karibien och seglar tills studenten, Brorsan sticker iväg till London på fotbollsresa, och jag praktiserar vidare på salongen med en ny praktikant, Alexandra, tre år äldre än mig, har en annorlunda dialekt, men väldigt trevlig. Dagarna flyger iväg. och jag ska jobba mycket i vår och hela sommaren, så just nu blir det inte så mycket nöjen. Men det blir ju kul att jobba när man har roliga arbetskamrater. Jag får se fram emot en vild höst, då jag har massa pengar att spendera, och blir myndig.


Jag måste påminna er om att jag gärna vill ha modeller till salongen, jag utför alla behandlingar(klipp,färg,slingor,toning) så om ni känner för en hair make over eller vad ni nu är intresserade av så säg till! klippningar är gratis och färg betalarna ni endast bara för inköpspriset, dvs 100kr per tub.

hjärngympa? eller bara en lista med frågor om skit..

Vem ringde dig senast?: syrran
Vem kysste dig senast?: Mr nobody
Vem kramade dig senast?: mommy
Vad har du för bh på dig just nu?: Ingen...xp
Vad har du för trosor på dej just nu?: ett par hipsters som är rätt så fula men sköna :P
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: "vad har hänt?" från Oscar
Vad brukar folk få för intryck av dig?: störd? :P
Har du någon gång klätt dig horigt?: Nej?
Har folk kallat dig slampa?:  Säkert, men som om jag skulle bry mig?
Har du kallat någon för slampa?: nej inte vad jag kommer på
Har du slagit någon riktig hårt?: Min bror, men de är tillåtet (a)
Använder du parfym?:  ibland när  jag vill krydda till det lite...:P
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?: Röven, benen, rattarna, håret.....
Vilka slags killar faller du för?: sportiga, roliga, med fina ögon, (och även idioter)
Vad kollar du på först hos en kille?: Hans personlighet, hur han beter sig,om han får mig att skratta, klädstil, hans hår, blablabla
Vill du ut och festa nu?: nej nu vill jag bara sova :P
Vad är klockan?: 23:07
Vilken färg har din mobil?: Orange och svart
Vad ska du göra nu?: fastna vid datan
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Ja, man kan inte lita för mycket på folk.
Känner du att du orkar en fråga till?: Nej :P
Tänker du när du vaknar?: "jag måste gå ut med hunden"
Vågar du gå utan smink?: Ja men jag trivs inte utan det, men om jag bara är hemma eller tränar bry jag mig inte så mycket.

you are history

jag är på lite halvgrinigt humör idag, jag har sovit dåligt och haft konstiga drömmar. sen finns de en person som irriterar mig som jag inte vill befatta mig med. men jag tänker ignorera allt de där och ta det lungt ikväll, efter att jag klippt syrran ska jag tända några ljus, lägga mig i badet och läsa en bok. Igår fyllde min halvbror 32 år, de glömde jag berätta för er så glömsk som jag är och om 11 dagar fyller min helbror 19år och jag vet ännu inte vad för roligt man ska hitta på i present. Om ni har något förslag får ni gärna säga det.

livet har sina goda stunder

Nu har jag precis ätit grekiska lammfärsbiffar, potatiskroketter och tzatziki, hur gott som helst! jag kom hem för cirka en timme sen från ett informationsmöte på mitt nya jobb, mitt första intryck av mina medarbetare är att alla verkar vara trevliga och positiva. Iaf alla som var på mötet, vilka endast bara var nyanställda men ändå. Alla är runt 17-22 år gamla så de verkar vara rätt sköna människor, inga pensionsar :P Resten av kvällen ska jag titta på Efterlyst sen ska jag plugga på hamburgare...min hemläxa..he.




fin :)



Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You're the one who could've been
In my eyes, see it oh so clear
It was long ago and far away but it never disappears

I try to put it in the past
Hold on to myself and don't look back

I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under

So let me go
Just let me fly away
Let me feel the space between us growing deeper
And much darker everyday
Watch me now and I'll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up for everyone but you

Even when I cross the line
It's like a lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under

And part of me still believes when you say you're gonna stick around
And part of me still believes we can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever

I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
And I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under

me want

1. Färgschampoo från loréal, bevarar färgen längre.
2. brunette goddess schampoo för brunetter, med bruna pigment i.
3. joico split ender för kluvna hårtoppar som sluter igen den kluvna hårtoppen, men endast tillfälligt.

back in town

Godafton. nu är jag back in town again. igår spenderade jag kvällen hemma hos emmsan, det var jätte mysigt, vi hade en super duper tjejkväll med ansiktsmasker och gurka, bubbelbad, whatever. sen sov jag kvar och vi gick hemifrån henne tio över sex imorse, (nightmare) men jag fick ju sova på bussen yay. sen kom vi till svenskan där jag inte hade varit på hundra år, lika värdelös som vanligt. sitter, gör ingenting och vi får en ny tråkig uppgift som jag inte är speciellt intresserad av. Jag förstår inte varför man ska kunna Det Antika Rom när man läser till frisör? swedish suck.




Sexy momas i ansiktsmasker...eller kanske darth vader och master yoda?

Sen hade vi en lite roligare lektion (förutom att jag var så satans hungrig och min mage lät över hela klassrummet). Vi avfärgade Ida, jag och Emma alltså, eftersom hon hade badat i klor, sen hade håret blivit grönt och så färgade hon håret på sin salong och så blev det svart och sotigt och alldeles för mörkt. vi fick det ändå tillslut till en rätt bra färg, men vi fick nyansera det röda med skumtoning.


jag hade tänkt träna ikväll men jag skippar nog det eftersom mitt sällskap sandra inte kunde. Det är så trist att träna själv, oftast. Men imorgon, då jävlar får jag sluta lata mig, då är jag ledig, då finns det inga ursäkter.

Sen ska jag till jobbet på kvällen och hämta mina arbetskläder, få information, anställningsbevis ect. Jag kommer förmodligen jobba ganska många helger framöver, så de lär inte bli mycket ledig tid till annat.


vårkänsla

hej mina kära läsare, nu har jag varit på en långprommenad med hunden och har lite tvättstuga. Emma och jag skulle gå på en biopremiär ikväll men de blev ändrade planer, vi ska ha spa kväll istället hemma hos henne, med ansiktsmask och bubbelbad! Det ska bli både skönt och kul.

Jag fick konstigt nog vårkänslor idag på wilmas och min prommenad, fåglarna kvittrade och snön har börjat smälta. men det känns som att våren är väldigt låååångt borta. aja nu ska jag avnjuta mina brända köttbullar...see ya!



vitsippor, så fina så ;D

1 Mars

Bodypump+spinning i 75minuter kl 13:00...



wish me good luck!

RSS 2.0