lost without you

hej här kommer ett litet inlägg ifrån miiig. yeeho. jag kom nyss hem,  ska hoppa in i duschen snart. ska vidare till salongen och jobba och efter det på middag med morfar. Men jag tänkte berätta lite om igår kväll. Jag skulle ju på arbetsintervju men jag gick vilse och hittade inte adressen jag skulle till och det känndes verkligen pinsamt men tillslut hittade jag och fick en ny tid.På måndag kl 19. Då vill jag verkligen inte komma försent.

Sen åkte jag hem och käkade tacos med familjen och sen fixade jag mig och åkte på fest i jorbro. Den var väl kul, men satans vad det var dyrt att köpa dricka där, jag blev ruinerad. Det sved i plånboken! Sen var det efterfest hemma hos idas kompis och då vart jag jätte seg och grinig, som grädden på moset spillde nån en liter öl över mig och då brast allting för mig, då kom all ilska ut som jag gått och bärt på. All den ilska som bara samlats under de senaste veckorna som jag inte orkat ta itur med, dels den ilska över en person som jag är arg på, sen andra mer personliga händelser. Sånt som jag bara lägger åt sidan och inte vill tänka på, usch nu vvill jag inte blogga mer. see ya.

me is happy

jag ska på jobbintervju på fredag! för ett telefonförsäljar arbete, hoppas jag får det! det skulle verkligen vara bra för min ekonomi. Hoppas inte bara lönen är på endast provision, det är ju inte så kul. Sen ska jag få komma på intervju på mcdonalds också, men jag vet inte när än. De blir nog svårt att välja bland dem om jag får dem, telefonförsäljar jobbet är ju närmast och så kan jag jobba när jag vill, mcdonalds har en fast lön, men bestämda arbetspass. båda har för och nackdelar. nått att fundera på.

pain

stress, stress, stress, så har min dag varit! Jag har så mycket tankar i huvudet att jag blir snurrig. Jag har ont i fötterna, har stått upp i nio timmar och jobbat. idag fick jag ta en del kritik också, men det är väl bra, då vet man vad man ska förbättra, det gäller bara att inte ta det personligt. Imorgon ska jag jobba hos pappa, ska upp halv sex så jag hinner tyvärr inte skriva mer. pussar

saturday night fever

Hej! det är ändrade planer för ikväll, skulle egentligen på restaurang med morfar och company, men hans sambo var sjuk så det blev inställt, så istället ska jag på en fest här i hammarby sjöstad med lite gamla vänner. Det är najs, då kan jag dra hem när jag vill, på fem minuter :O så nu sitter jag och sminkar mig och har satt i löshåret.

Vi hade ju öppethus idag i skolan och erik och jenny blev jätte nöjda, kul! så nu ska jenny börja gå hos mig. Personligen tyckte jag att slingorna som jag gjorde på henne passade henne jätte bra. Efter skolan åkte jag till stan och hälsade på mamma och köpte ett linne, en blommig tröja och en tunika från gina tricot.  behöver uppdatera garderoben lite, ska köpa en blommig blus på h&m nästa vecka sen får jag klara mig den här månaden. Fick några tusen i lön igår som ska sparas till mitt körkort och om jag kan så ska jag försöka spara studiebidraget också. Visst är jag duktig ;D

Trevlig lördag på er!




happy hair

nu har jag köpt löshår! så nu är mitt hår jätte jätte tjockt :D och det är så mjukt och fint! nu är det lite dåligt isatt men det var bara för att jag ville testa det. det var inte så lätt att sätta i det själv. kommer inte använda det varje dag, vill inte slita  på mitt eget.



 

jag glömde..

 

skriva grattis på bloggen igår! :O grattis i efterskott på din dag!

vardagsbekymmer...

hej era latmaskar som aldrig kommenterar. nu är jag hemma, jag har varit lite upptagen igår och idag, igår sprang jag och emma och letade efter en praktikplats åt henne hela eftermiddagen, och idag var jag i skolan, och slutade sent, vi rullade permanent, fönade vågor osv. sen tränade jag spinning med bästis. Jag tog i så hårt att jag fick spykänslor, men de är en väldigt normal känsla när man tränar spinning eftersom det är så konditionskrävande. hehe. imorgon hoppas jag att det är fest, i tyresö, det brukar alltid vara roligt *hoppas* annars ska jag och sandra nörda gh eller så kanske ett biobesök blir av.^^ vad ska ni göra?

Jag längtar till våren och sommaren då man kan vara ute på kvällarna, och slippa en massa tjocka kläder! jag längtar tills jag fyller år! AAAAAHHH! jag får rabies. godnatt.

min dag och vecka

nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sova, men innan tänkte jag berätta om min dag för er. Jag kom försent till skolan, sen hade vi håruppsättningar på schemat, nåt som jag verkligen behöver öva på! Jag hittade på en egen variant och använde en flätteknik som jag lärde mig på praktiken igår, hur som helst så blev jag inte klar i tid och det är alltid lika irriterande att man då ska börja plocka ur alla hårnålar osv när man kämpat i timmar. grr. Sen hade vi kultur&stil och då såg vi på en film om 1800-talet "madame bovary" eller så som jag och emma skulle säga "madame bordell"...den handlar om en olycklig gift dam som har massa älskare om det var någon som var intresserad...

sen åkte jag hem till min dog, bytte om och mötte sandra för vi skulle träna spinning 18:30, omg vad jobbigt det var när man inte gjort de på ett tag! sen kom jag hem vid åtta och klippte min bror (gratis:O) sen städade jag lägenheten och hade tvättstuga, sen hoppade jag i duschen och nu ligger jag här :P


och såhär har jag skrivit i min kalender :


Onsdag: slutar 11.30, luncha med emma? jobba på salongen och göra slingor på Marie. Ida fyller 18! <3


Torsdag: Börjar 12.15 slutar 16:00, spinning 17:00 med sandra. Jessica fyller 18.


Fredag: Slutar 16.30, Är på kurs hos Loréal. Sen träffa sandra, kanske festa. Får lön!!!


Lördag: Jobba på öppet hus på skolan 10:45-15:00, Släktmiddag på restaurang på kvällen. Klippa Erik.

Söndag: Nada?  förhoppningsvis träning och shopping med syrran.


hårt arbete lönar sig

idag har jag jobbat hårt! jag har rullat permanent, lagt clipslockar och handlagda vågor! och jag är glad! Ett tag hade jag tappat lusten till de mesta inom frisöryrket men nu känns allt roligare när jag börjar få in allt! :) Nu ska jag äta bakad potatis, ciao!




handlagda vågor.

grizzly

nu har jag gymmat och här sitter jag och väntar på att erik ska komma, han ska äta middag här, men sen vet vi inte om vi ska sova här för mamma har typ blivit magsjuk. mysigt. har redan varit sjuk i en månad nu så jag dör om jag blir det igen. igår slutade vi halv fem och sen var jag i stan och köpte en present till mamma med brorsan, det blev två deckar böcker, vi gick runt i tre timmar och jag var ganska trött i benen och huvudet, så vi beslutade oss för det. svårt att köpa presenter till vuxna tycker jag. det var så kul när vi gick förbi en pälsaffär, då såg vi en klubbad grizzlybjörn i fönstret och vi var bara tvugna att gå in och prova alla pälsmössor.  sen skulle jag gått på bio med johan och nåra men jag var verkligen trött! så nu måste jag komma på något att gottgöra johan med, som straff, de kanske lät lite fel, haha! (inget sexuellt menat xD)  jag lägger in en bild . nu orkar jag inte skriva mer. pussar



brorsans favorit.

i need a job

jag behöver ett jobb! jag har letat och sökt massa olika tjänster nu så nu är de bara att vänta och se om man får komma på intervju. *hoppas* . jag söker ett extra jobb, så man kan jobba lite kvällar och helger, jag behöver verkligen pengar. det växer typ spindelnät i min plånbok. Jag sökte ju ett jobb på mc donalds i tyresö i höstas, men de fick jag inte, men jag fick i alla fall komma på intervju, och de var 100 sökanden och 17st inbjudna för intervju, men endast fyra lediga tjänster, så de var väl nära antar jag...man kan ju inte räkna med att få första jobbet man söker. ahhh GAAAH ge mig ett jobb! FFS

dags för frågestund om 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jag reste utomlands


2. Höll du några av dina nyårslöften?

ja, att börja träna :P


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej

4. Dog någon som stod dig nära?

nej


5.Vilka länder besökte du?

Turkiet ;)


6. Mest efterlängtade möte?

ehm..det måste jag nog fundera på..haha


7. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Pojkvän, pengar, körkort, lägenhet, listan kan göras lång!


8. Vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

4 April
2 Augusti
1 Maj
31 Oktober
15 Mars

9. Bästa minnerna ifrån sommaren 08?
skolavslutningen, tiden med jesper, midsommaren med vännerna och såklart resan till alanya med erik :)



10. Vad var din största framgång 2008?

oj, den var svår, jag blev mer självständig och lärde känna massa nya människor



11. Största misslyckandet?
hmm..jag kommer inte på något speciellt..kanske när jag gick bakis till jobbet? haha



12. Största misstaget?
litade för mycket på folk.


13. Har du varit sjuk eller skadat dig?
för många gånger!


14. Bästa köpet?
en resa till turkiet.


15. Träffat någon kändis?

nope


16. Vad spenderade du mest pengar på?

kläder som alltid?


17. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, många. erik t.ex när vi var tillsammans. sandra min bästis, varje gång vi träffas :P


18. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

jag måste tyvärr säga "ella ella" med kate ryan, den blev jag hjärntvättad med när jag sommarjobbade och vad den sög hårt!


19. Har någon du känner tagit körkort?

ja, oscar, fredrik, osv


20. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

till och från, våren och sommaren var bra tider iaf :)


21. Vad önskar du att du gjort mer?

varit snällare, men de gör man ju alltid :p och ibland elakare, när någon varit det mot mig.

 och vågat mer.

22. Vad önskar du att du gjort mindre?
bråkat med jesper och skyllt mina fel på andra


23. Hur tillbringade du julen?
hemma


24. Blev du kär i år?

ja, de kan man säga.


25. Hur många one night stands?

inga.


26. Favoritprogram på TV?

hål i väggen? haha, jag tittar knappt på tv.


27. Bästa boken du läste i år?

förmodligen ingen, ingen jag läste ut  som jag läste frivilligt utanför skolan:P


28. Största musikaliska upptäckten?
räknas min ipod? haha


29. Något du önskade dig och fick?

en ipod...massa nya vänner :)


30. Något du önskade dig men inte fick?

en kamera, ett extrajobb, kärlek


31. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

jag gick i skolan sen firade jag med en kompis som fyller på samma dag.

sen åt jag sushi på nåt ställe med familjen.

32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

ja.. kärlek


33. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?

jeans, linnen, uringat, tunikor, klänningar.

mycket bas kläder, många nya skor, mycket svart, mycket blommigt på sommaren. typ vanlig ? xD
34. Vad fick dig att må bra?

vänner och resor.


35. Läskigaste upplevelse?

när en kompis blev överfallen.

37. Årets fest?

det var många bra och roliga fester 2008, jag minns speciellt när jag var på fest i tungelsta med erik, ida och martin i en villa med 300 pers, jag dansade på bordet (ovanligt eller hur? ;D ) med massa halvnakna framlingar, sen åkte jag och erik nattbuss hem i tre timmar i en nerspydd buss och så var det slagsmål också på bussen. sen somnade vi på den andra nattbussen hem till erik så vi fick gå hem i en timme och de var minusgrader ute, vi var hemma vid fem på morgonen. härligt.


38. Vad är du mest stolt över från 2008?

att jag målade mitt rum? xD


39. När var du mest nervös?

när jag träffade jesper tror jag.  

40. Där du tillbringat flest helger?

överallt förutom hemma? kanske hos erik


41. Vad fick dig att må dåligt?

obesvarad kärlek. och andra mer personliga nedgångar i mitt privatliv.


42. Hur kommer nyårsafton spenderas?

jag var med sandra och massa andra vänner, först hos johan, sen i tyresö på en stor  fest :)


43. Vem saknar du?

Peppis<3 och erik som snart  åker till karibien i tio veckor, och sandra och aa, alla på olika sätt :P och en f.d bästis.


44. De bästa nya människorna du träffade?

Jesper, petra, anne, anna, julia, sanna


45. Ditt mål för 2009?

träna 3ggr i veckan. försöka spara pengar till körkort, ta mera kontroll i mitt liv, gå på krogen(om man nu kan ha det som ett mål?:P haha) tills jag rent av spyr på det, träffa massa nya människor..m.m.

46. Vad längtar du till år 2009?

det alla längtar till, att fylla 18



kopiera och fyll i på din blogg! :D


happy

idag är jag så stolt över mig själv! jag vågade redovisa! det har jag inte gjort på länge, men idag så bestämde jag mig för att "nu ska jag fan göra det" och det gick bra! im so happy :) sen har jag börjat få in permanent rullningen efter att petra visade mig ett sätt och de går snabbare och snabbare för mig att rulla, yay, det börjar gå framåt för mig. jag hann även med lite träning på gymmet med sandra och snacka shit, de e så skönt. imorgon har jag en lektion mellan 10:30-11:30 sen slutar jag, då tänkte jag eventuellt kolla på en present till mamma som fyller 43 på söndag. frågan är bara vad? och jag har inte så mycket pengar i plånboken heller.

förvirrad är ordet för mina tankar

varför blir aldrig något som man tänkt sig? hur mycket man än anstränger sig och försöker? jag har tagit skit så länge nu och haft så många negativa saker som hänt att jag borde få uppleva något bra snart! Jag vågar inte hoppas på något bra för jag blir så besviken när det inte blir så. Jag saknar kärlek, RIKTIG kärlek. det är så orättvist. jag saknar att må 100% bra och att våga släppa loss, att bara vara. jag saknar allting som alla andra ser så självklart. det är så mycket krav! krav, krav, krav! man kan omöjligt uppfylla alla krav, det är orimligt, och de är en sån stress idag, att man glömmer bort att leva....suck

jag smider planer

det här med att fylla 18, visst vill man ju att det ska vara ett minne för livet, och jag har två olika alternativ, antingen har jag och sandra en gemensam fest, eller så går jag ut på krogen med bara de närmaste. det sista alterrnativet är det enklaste och som kräver minst pengar och planering. men det första är förmodligen det roligaste. och andra sidan så har jag hela sommarlovet på mig att planera med sandra om vi nu bestämmer oss för att ha en gemensam fest. det gäller ju att hitta en fräsch lokal nära stan, ha pengar, fixa bra musik, göra en gästlista, städa, fixa massa dricka, you name it. samtidigt är det så mycket andra saker som jag vill ha pengar till, som att resa med syrran, körkort,  gå en hårförlängningskurs, bla bla bla. jag vet inte hur jag ska få ihop allt.






ibland funderar man för mycket

idag gick jag inte till skolan, dels för att jag har 38graders feber fast de känns inte så, känns bara som en stor fet huvudvärk, sen så hade jag ingen lust heller. Känns som att jag borde gått för jag är starkare än såhär, än att sitta hemma och må dåligt, så på måndag ska jag gå har jag bara bestämt mig för. I helgen ska jag försöka vila upp mig så jag kan börja med träningen igen redan nästa vecka med sandra. vi har inte tränat på en månad nu. jag sitter och väntar på att anna ska komma hem till mig, vi ska antagligen inte göra så mycket, dricka te, prata, tjejgrejjer...ni vet. eftersom de flesta av mina kompisar har en pojkvän eller flickvän tycker jag att det är skönt att prata med anna, vi har samma killproblem så vi förstår varandra. men vi delar även mycket annat. det är en befrielse när man vet att man inte är ensam om en del saker, att känna gemenskap. för man har ju inte samma sak gemensamt med alla kompisar, man har helt enkelt olika saker gemensamt med olika vänner.

jag antar att jag börjar få ångest inför att fylla 18, bli vuxen, gå ut skolan och skaffa jobb och lägenhet, för det är ju inte långt kvar, ett år går fort. usch jag vill inte bli gammal haha!

modeller




nu är det dags igen! praktik för vårterminen på min salong, och då behöver jag såklart mina kära modeller! klipp, färg, slingor, allting. känner du kanske för att förändra ditt hår? undrar du om du skulle passa i en viss färg? Prata med mig. Klippning är gratis men färg kostar ca 100-250 för en helfärgning på normalt hår. eftersom jag inte hittade bilden på min syrras hår får ni se mitt istället :P

det var bara det jag ville säga

jag hatar dig för att du ljög
jag hatar dig för att du är så blind
jag hatar dig för att du är så elak
jag hatar dig för att jag aldrig duger
jag hatar dig för att du är falsk
jag hatar dig för att du är så feg
jag hatar dig för att du gav mig falska förhoppningar
jag hatar dig för att du fick mig att lita på dig fast jag inte borde gjort det
jag hatar dig för att du inte är samma person längre
jag hatar dig för att jag trodde på dig
jag hatar dig för att du inte kan säga förlåt
jag hatar dig för att du skickar fega sms
jag hatar dig för att du alltid vill ge mig dåligt självförtroende
jag hatar dig för att du inte kunde se att jag alltid skulle älska dig och alltid vara dig trogen
jag hatar dig för att du inte trodde jag skulle få veta
jag hatar dig för att du aldrig kan erkänna att du har fel
jag hatar dig för att du får mig att må dåligt
jag hatar dig för att du sårat mig
jag hatar dig för att du förstört allt
jag hatar dig för att du lämnar mig med ett krossat hjärta
jag hatar dig för att du lovade mig att du alltid talade sanning till mig
jag hatar dig för att du tror att allt ska bli bra igen

jag hatar dig för att du tror att jag ska glömma

jag hatar dig för att du påverkat mitt liv
jag hatar dig för att jag öppnade mig för dig
jag hatar dig för att du inte kan ta konsekvenserna
jag hatar dig för att du bevisat för dig själv och alla andra att du är precis som resten av alla killar
jag hatar dig för att du inte kan se hur ledsen du gjort mig
jag hatar dig för att du får mig att gråta
jag hatar dig för att du säger elaka saker till mig
jag hatar dig för allt jag nånsin gjort för dig men aldrig fått tillbaka



hannas 18års fest



yesgirl

idag tror jag att jag har planer på att luncha med anna och sen gå på bio, jag tänkte på att gå och träna lite men de är nog ingen vidare idé så som jag hostar, så jag kan ju bara glömma det. Jag tror att vi ska se "yesman" de ska vara en komedi och de passar ju bra när man är nere.  Jag har ingen lust att se alla tragiska kärleksfilmer, sånt blir man deppig av!

Grattis till dig gumman som fyller idag!!



i dont wanna dream about all the things that never were

jag sitter här och stirrar ut genom fönstret på snön som faller ner. jag kom hem från ida för en stund sen. det var ganska scary på vägen hem när vi fick skjuts av idas mamma och hon skulle släppa av mig i västerhaninge. då svänger en bil ut från en busshållplats precis när vi kommer , vi kunde ha krockat!

ida fyller ju 18 snart, då planerar hon att ha en fest, vilket jag tror kommer bli skit kul, men jag vet inte vad jag gör om "ni vet vem" är där. först tänkte jag på att inte gå men den personen ska inte få förstöra min kväll, det har jag bestämt mig för. nu ska jag ta något att äta. pussar

seg uppdatering

hej. de senaste dagarna har jag haft mycket att göra, nyår blev väldigt lyckat, bilder är upplagda på facebook om ni är nyfikna. annars har jag jobbat och i fredags var jag på 18års fest, och ida sov hos mig. det var väldigt roligt men synd att jag var så sjuk så vi fick gå tidigt från festen. imorgon ska jag nog åka till Ida för jag mår inte så bra. Jag längtar efter emma som har kommit hem från sälen! Hoppas ni hade ett trevligt nyår. puss

du exsisterar inte för mig längre




arg

jag är arg, arg på folk som ljuger, och på de som tror att de vet något om en fast det inte vet ett skit. det finns inget eller ingen som kan trycka ner mig, jag må ha gjort många misstag i mitt liv men de har jag haft en orsak till. jag har upplevt många svårigheter i mitt liv, men jag har alltid rest mig när det sett som mörkast ut. jag vet hur det är att låtsas att man mår bra fast man inte gör det. jag vet vad det är att ligga på botten och ta sig upp.  jag vet hur det är att inte bli förstådd,sedd eller hörd när man behövt det som mest. Det finns de som känt mig i över tio år men fortfarande inte vet något om mig. folk kan säga vad de vill om mig och tycka vad de vill, men de orden sårar mig inte, skitsnack byggs av rädsla och det är redan en förlust i sig. man tror att man förstår men det gör man inte förrän man upplevt något hemskt själv. En sån upplevelse kan förändra en, det kan förändra hela ens liv. det förändrar ens sett att se på saker. och de är de som bara ser på som inte är värda att lägga ner tid på.

RSS 2.0