dagens shopping






idag har jag laddat inför våren, klänningen på den första bilden kommer från nelly.com, min favorit affär just nu, jag har aldrig varit missnöjd med något jag bestält där, det är bra kvalité på allt och storlekarna är normala. Så den hämtade jag ut på posten idag! :) den andra klänningen och skinnjackan kommer från Zara, de fick följa med mig hem idag när jag åkte in en snabbis till stan!



bara för att min hund är sötast






holiday

hej allihopa. nu har jag haft bloggpaus under sportlovet och nu undrar ni säkert vad jag haft för mig. det har hänt både bra och dåliga saker men jag kan sammanfatta det med att jag har festat, gått på bio, fikat, tränat, träffat vänner,shoppat,  jobbat på salongen och haft massa sovmorgonar! Jag vet att många av er åkt skidor, något jag kanske borde testa nån gång, eller? ;D

Jag kan också berätta att jag har fått jobb, både extrajobb och sommarjobb på mcdonalds på värmdö. Det är fast lön, och chans till fast anställning deltid efter sommaren om jag är duktig :)

Under lovet har jag också haft mycket tid att bry mig om mig själv, och tänka på vad jag mår bra av, och det har jag behövt, speciellt nu behövde jag det då jag känt att det blivit för mycket, för mycket deppiga saker som ingen skulle må bra av. Jag vet ännu inte hur de "sakerna" kommer  att lösa sig, men man kan ju bara hoppas på det bästa eller hur?

Pussar<3

paus

hej. nu har jag inte skrivit på ett tag. men jag har inte mått så bra, varken pyskiskt eller fysiskt. jag skriver nog inte på ett tag. ha det bra. pussar

på språng

nu är det lov!! yes! fast det känns inte som det :S idag hade vi farouks färgkurs i skolan i nästan fem timmar, vilket innebär att vi sitter och lyssnar på färgteori och kemi, och det fick jag väldigt ont i ryggen av. sen gick jag och ida på h&m en sväng och köpte strumpbyxor, läppglans och två blusar. jag blev rätt nöjd med min shopping! efter det fick jag skynda mig till salongen och hämta värmespolarna som jag skulle låna över helgen. jag höll på att glömma bort dem. och nu har jag bara lagat tacos till middag ikväll och klippt brorsan. resten av kvällen tänker jag bara lata mig och imorgon ska jag försöka mig upp och gå till gymmet på dagen, sen på kvällen ska jag på idas 18års fest, så ser det ut ikväll och imorgon. got to go ! pussar

och så var det torsdag

hallå. idag började jag tolv, sen hade jag en kund, en tant med en ganska jobbig röst men hon var ändå söt på något sätt och försökte skoja med mig. jag färgade hennes gråa utväxt och gjorde folieslingor. sen rullade jag hennes hår på värmespolar och hon var så fantastiskt nöjd. jag fick 40kr i dricks, haha. det är ju alltid något. jag längtar bara tills jag får ta betalt och få lön. jag vill ha en egen inkomst, gah!

och nu har jag precis fått lite egen hårvård, tagit bort utväxten och sen gjort en liten glansvask på längderna. så nu glänser mitt hår :P det enda som saknas är en klippning, men de blir ju aldrig av eftersom jag aldrig får tid då jag bara gör alla andras hår.

nu är det väldigt mycket på g i min kalender, massa träningspass, kunder, födelsedagar, studentskivor och fester. den ser ut som ett kladdigt ritblock, och något som också är kladdigt, är mina händer av färg. nu ska jag torka håret. ciao.

idag tittade jag väldigt mycket på klockan

dagens aktiviteter

8:30 jag vaknar och går ut med hunden
8:45 jag gör frukost, havregrynsgröt och te..mums..
9:15 jag duschar och upptäcker att jag bränt mig i solariet igår när jag var och solade med syrran...najs
9:30 jag sminkar mig, kladdar på lite för jag har bråttom
9:50 åker till skolan
10:30 börjar skolan, kommer försent som vanligt...
11:30 slutar skolan, lunchar med ida och emma
12:00 kommer till salongen, köpte lite färg åt mig själv och hälsade på anne och petra.
13:40 kommer hem och går ut med wilma, muckar med min bror..
14:15 ensam hemma, somnar på wilma *ponk*
16:00 snarkar, drömmer om ahlgrens bilar.
17:20 åker till eriksdalsbadet, fryser häcken av mig
18:00 tränar, spinning och gym utan sandra :(
19:30 kommer hem
19:50 babblar i telefon med orre snorre ett tag, försöker desperat få tag i emma som gör "hemligheter" med erik enligt hennes låtsats pappa henrik...dont ask
20:30 kylskåpet är tomt, jag gör en fattig sallad.
21:00 ser på efterlyst och fastnar vid datan
22:00 tar ett skönhetsbad och gör manikyr.
23:00 fuck off and good night.

ja, jag vet, jag har skumma idéer ibland på bloggen(a) SOV GOTT ERA FIKUSAR<3

dagens tankar

ibland sitter jag och tänker för mycket, jag tänker ofta på saker som jag inte borde gjort och på mycket som jag ångrar. idag när jag satt på bussen var ett sådant tillfälle. det finns en del personer som jag ångrar att jag släppte in i mitt liv, och det gör mig så frustrerad, för jag kan inte ändra på det. jag är en väldigt självkritisk person och jag lägger gärna skulden på mig själv när det händer något, och det tar ett tag innan jag hämtar mig från det för jag fäster mig så gärna väldigt lätt vid människor. och det kan vara en stor nackdel när man bråkar med en person, för då känner jag mig så dum som öppnat mig för den personen som gör så mot mig. då mår jag så dåligt, för att jag har trott på den personen. det finns så mycket som jag vill göra i mitt liv just nu. och de finns så mycket som händer i mitt liv just nu som få vet. Jag känner mig så dömd, ibland, och de är egentligen ingen som har rätt att dömma mig för de finns mycket som sagt som få vet. det är mycket blandade känslor. just nu så känns de inte bra, jag mår jätte dåligt av att jag måste träffa en viss person i helgen, men även av andra saker.   och det är lika bra att jag sätter punkt här för annars lär jag skriva en bok.

cheap monday

heeeej. nu sitter jag och kollar på cops med doggen. idag var det praktik, och jag har rullat permanent, sen kom oscar med hela hönsgänget och jag klippte honom, det vart jätte schnyggt. och jag tycker han bara blir längre och längre varje gång vi träffas, men det kanske bara är jag som blir kortare...sen bjöd han mig på en cheeseburgare som tack, och det var väl trevligt, där satt vi och kollade på skummisar som gick förbi i fönstret.

jag är verkligen helt desperat, jag måste klippa mig, och jag vågar inte fråga nån på salongen även fast de har en lugn vecka nu, mina toppar spretar åt två miljoner håll!

alla hjärtans dag

jag
har inget busskort, emmas kille tog det så jag får sitta hemma ikväll. crap. och imorgon är det alla hjärtans dag, och jag tycker det är en jätte mysig dag om man har en pojkvän att skämma bort, förra året fick jag en jätte söt miranda nalle av erik, och jag skämde bort honom med rosor och lite annat...men man kan inte få allt, så i år får jag skämma bort mina vänner med kärlek istället. Alla hjärtans dag är faktiskt en av mina favorit dagar på året, (och så nyår förstås..) den känns som att den dagen har en mening med att firas, och inte som julafton då man egentligen firar jesus födelse men allt kretsar om presenter.

 
glad alla hjärtans dag till alla mina läsare!

torsdag

hejsan. nu sitter jag och dricker te med wilma. Jag var i skolan idag, vi hade en lektion i färg, och mitt i den går brandlarmet och allt vatten stängs av. så våra dockor stod och möglade med färg i håret för vi hade inget vatten. Och vad jag tyckte synd om dem i min klass som satt med färg i håret och alexandra som satt med en avfärgning. verkligen inte läge för avstängning av vattnet. vi  fick gå hem när vi fortfarande var utan vatten efter en timme. Efter skolan var jag förbi på salongen och hämtade en kurskatalog om hårförlängningskurser, ska titta lite i den ikväll. Sen hälsade jag på mamma på jobbet och letade efter något att ha på mig på idas fest nästa helg, har köpt något men jag tänker inte säga var eller vad, de får ni se då;) nu ska jag göra manikyr, ciao!


manikyrset från depend, jätte bra tycker jag!

neeej

jag måste säga att ni är jätte dåliga på att kommentera :O det får ni bättra er på! har haft en lektion idag, slutade halv tolv, så nu är jag hemma, tills jag ska gå och jobba ikväll. det är jag verkligen inte sugen på. Att vara telefonförsäljare är jobbigare än man tror. men Emma och Ida har uppmuntrat mig att försöka så jag får väl tvinga mig själv, jippie. ha de gött pussar

ahh ohh aaa!

idag var det idrottsdag tydligen, men vår lärare glömde säga det till våran klass så vi fick inte anmäla oss, så istället gick jag, Ida och Martin en prommenad runt Rudan med vovvarna. Wilma blev så glad över att få vara lös i skogen och grymta. Det är synd att det inte finns någon skog här hemma hos mig.

jag är för övrigt fortfarande jätte förkyld och det känns som att jag aldrig kommer bli frisk! gah. Visst är det skönt att vara sjuk hemma nån dag men inte en hel vecka, man blir ju så uttråkad så det finns inte. Jag har knarkat både alvedon och ipren men de verkar inte gå någe vidare med det.

Imorgon ska jag jobba, usch, lyckas jag inte sälja något då så säger jag nog upp mig.


På lördag så ska väl alla sitta hemma och mysa med pojk/flickvän antar jag ;) eller hur? det pratades om en fest men de blir nog inte av, så jag får väl ha en romantic dinner med köttbullar och spaghetti med wilma, haha! :) "åhh denna natt, det är ungdomens natt som vi kallar bella notte" :D Det får bli min reservplan :P


måndagssysslor

idag känner jag mig tom, varför gör jag det? Vilken tråkig känsla. usch den senaste veckan har jag känt mig så negativ, och lätt irriterad. Kanske har att göra med att jag är sjuk och att min kropp strejkar? Kvällens aktivitet blir att färga mammas utväxt och göra slingor. Hon hinner inte komma till salongen så jag tog hem färg, väte, blekning osv. Själv skulle jag vilja klippa mig men det har inte hunnits med då jag haft en del att göra. Jag hittade några intressanta hårförlängningskurser idag också, dock kostar det 4300kr för två dagar, med keratinvax metoden, men de kanske kan vara en bra investering om jag sen kan ta 2000 svart för en hårförlängning, sen kanske de vill anställa mig på salongen och då blir de ju ännu mer pengar. Fick även idag veta att de vill anställa mig efter utbildningen och i höst får jag ta drop in kunder och få lön. Det är ju inte fel.

Gokväll

pisskorv

Jag är på jätte dåligt  humör just nu. Igår fick jag veta att jag fick jobbet (jippie, men ta inte ut glädjen i förskott) så idag var jag med några andra på en säljutbildning på företaget, fick massa information om hur man säljer deras produkter bla bla bla sen några timmar senare skulle vi börja ringa, och de gick inte alls bra för mig, de flesta var jätte otrevliga sen råkade jag ringa någon vars man hade dött och ni kan ju tänka er hur det samtalet dog ut snabbare än blixten. Så jag sålde ingenting, NADA. jävla skit jobb egentligen, för säljer jag inget, så får jag ingen lön, men nu vet jag i alla fall att efter det här så ska jag aldrig mer ta ett jobb utan fast lön så nu har jag lärt mig något. Jag ska fortsätta leta efter ett jobb med  fast lön och när jag hittat det ska jag säga upp mig från det här jobbet.

över ambitiös?

nu ligger jag här, med 39 graders feber, har frusit i tre timmar och skakat men har äntligen slutat skaka. varför måste jag bli sjuk? nu fattas bara vinterkräksjukan. great. Men jag var i skolan idag, gjorde inte så mycket, tränade på att föna vågor, rätt kul tycker jag.  Känns som att vi bara gör samma saker i skolan, man skulle egentligen öva på att göra folieslingor men de är typ det jag känner att jag verkligen kan, de har jag gjort hela hösten på min salong på minst en kund varje gång. De jag skulle vilja lära mig mer är olika färgtekniker med folieslingor. ibland är våran lärare för långsam. men det kanske bara är jag som gillar att jobba i ett högt tempo. jag har redan börjat öva inför gesällen, jag betar av de olika momenten på min praktik, ska bara skaffa en bok där jag kan anteckna vad jag behöver öva mer på och sånt. Jag ställer höga krav på mig själv, jag vill inte stå där den dagen på gesällen och känna mig osäker på det jag gör, det ska vara och kännas 100% bra.

ahh de ska inte ringa om jobbet förrän på torsdag eftermiddag, det känns nervöst att vänta. men jag ska inte förvänta mig att jag får jobbet för då kommer jag bli jätte besviken. men jag vill verkligen ha det, stämningen där kändes jätte bra. plus att i snitt tjänade dem mellan 600-1000kr på fyra timmar, det är mer än jag hade trott. De pengarna är väldigt välkommna ska jag säga! .:P

godnatt

Halloj. nu är jag hemma. idag på praktiken hade jag en kund från mammas jobb, som jag fick lära mig klippa med kniv, sen färgade vi hela håret rött i två olika nyanser, det vart skit coolt. Jag blev jätte nöjd med resultatet och speciellt föningen. Jag börjar bli riktigt bra på det nu. Sen var jag på arbetsintervju, och jag tycker det gick bra, så på torsdag får jag veta om jag får jobbet eller ej, och får jag det får jag redan börja jobba på fredag kväll. Hoppas!! Hoppas!! Hoppas!! har börjat hosta nu igen, fucking skit korv, blir de värre imorgon kan jag inte träna med sandra :( Jag är less på vinter och förkylningar, jag vill ha sommar och vara ledig.

fullbokat!

Nu har jag fullbokat med kunder på min lediga tid och praktik denna vecka! och nästa vecka är påväg att bli det också, ser det ut som. Kul! :) Har börjat få ont i halsen, hoppas de inte blir värre så jag måste vara hemma, är trött på att vara sjuk, de har jag inte tid med. nu ska jag duscha, har varit på spinning ;D

RSS 2.0