en snabbis

idag har jag inte varit på mitt bästa humör men de är kanske för att helgen är slut. Jag tänkte sammanfatta den för er iaf ;D


Idol- hatar idol johan!! grr
massa godis- lite för mycke kanske?
fika med en vän-fotöljen, världens mysigaste fik!
inställd bio twilight -buhu:(
ensam hemma- för andra gången i mitt liv yay
utmanad i singstar^^- jag vann på falsksång
drinktester- jadu
bråk med en vän- :(
peppis- saknat hela helgen! </3

vad har ni haft för er då?


miss you pal


old days-good days


Hårvård

          

           

Jag har tänkt att göra nån förändring med mitt hår, jag har tänkt att klippa lugg som på bilden, vad tror ni om det? Jag vill ju inte ha för kort lugg men inte för lång heller. Jag måste börja vårda mitt hår mer, mera inpackningar och bra värme skyddande produkter eftersom jag plattar och rullar håret på värmespolar så ofta. På måndag ska jag låta Anne sätta saxen i mitt hår. Blir nog ingen färg förändring, jag är ganska nöjd med färgen och tänker icke färga mer då jag färgat för mycket.

dont wanna hide anymore



det här är världens bästa jesper vad ni än säger och tycker! Jag är så trött på att höra att jag borde träffa någon annan eller skita i honom för jag varken vill eller kan, för de är såhär jag känner nu.

min dag

idag mina kära kära vänner, var en helt vanlig skoldag, bortsett från att jag fick en trasig fön när jag skulle föna en kund och gjorde bort mig men de behöver vi inte gå in på :P Och jag kan med sorg i hjärtat säga att jag inte ska köpa de fina saxarna, dels för att jag inte har lust att lägga ut de pengar som behövs nu och för att jag få låna en bra sax av min handledare. Det kanske blir mer aktuellt nästa år med en ny sax. Jag och sandra gick och gymmade i en och en halv timme och pratade shit, det var skönt. Vi smider planer på att ha kanske en 18 års fest tillsammans och hyra nån klubb. Vi båda fyller ju år på sommaren och de känns som en kul idé :) Eller vad säger ni? Vi fick inspiratonen från en av sandras bekanta, (eller vad man nu vill kalla de;D) . Vi planerade också lite inför nyår, dock vet vi inte var vi ska vara än men klänningar har vi minsann köpt ;D

helt okej

medan min hund jagar sin svans tänkte jag skriva ett litet inlägg i stundens hetta. jag har precis avslutat ännu en dag på praktiken, som gick fort! Idag hade jag två kunder men skulle haft tre. en jobbar kompis till morsan och så Natalie :) Idag kom också saxförsäljaren förbi och visade mig lite saxar och jag fick ett erbjudande att köpa två saxar och en kniv för 1200kr, ganska billigt, i jämförelse med en annan sax han visade mig som skulle kosta 2300kr, för jag står inte ut med jaguar saxen som jag har nu, den är alldeles för lång och lätt att klippa sig i fingrarna med. i alla fall med mina små korvfingrar...Hur som helst vet jag inte om jag ska köpa dem här saxarna än, jag ska funda på det tills imorgon. vad tycker ni? :)

it dont mean a thing if you aint got love

 
Jag är nog inte ensam om att tycka att det är rätt så orättvist på alla sätt att vara singel på vintern, då märker man att man är den enda i hela världen utan kille, på den där nyårsfesten där alla går i par, eller vid julhandel då alla köper julklappar till sina pojkvänner och det spelas "last christmas" i butikerna eller bara helt enkelt på perrongen en kall morgon när tåget är försenat så står det ett par hånglandes brevid. Jag saknar att dela den dära nykära känslan med någon, åh gud jag måste vara kär i kärleken. suck.


bad day

min dag var usel! Jag kom till skolan och vi hade kunder, och jag fick klippa en gay i pottfrilla med etapper, och färga hans hår och hans ögonbryn! Och han var så kräsen och PAIN IN THE ASS på ren svenska. Det är det här som är det värsta med frisöryrket, att kunden alltid har rätt och kan säga vad som helst utan att man som frisör får ge svar på tal eller uttrycka sina åsikter. Jag bara undrar vilken planet människan kom ifrån, han hade på sig tighta cykelbyxor och polotröja! SKJUT MIG NÅGON.


Jag var tvungen att gå på spinning och skrika ut mina frustrationer på cykeln :P Sen fick jag huvudvärk men när mamma kom hem blev allt genast mycket bättre, hon hade nämligen köpt en svart urläcker klänning till mig! och sen pratade jag ut med oscar på telefon och då känndes allt frid och fröjd igen.



 



såhär såg typ min kund ut...

Gratis makeup

Bli medlem och börja samla poäng som du sedan får ut i presentkort på kicks och makeup store!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=158540  

Modell sökes


Har du utväxt, för lång lugg eller slitna toppar kanske?
jag behöver en klipp, sling eller färg modell tills måndag! Nån gång mellan 10:00-18:00.  Klippning är gratis och färg kostar ca 100 kr. Jag gör också inpackningar som är något billigare. Varje måndag har jag praktik på en salong som heter Sense of us och ligger vid östermalmstorg. Allt är intressant så hör av er!



Min syrra som jag klippt, färgat brunt och slingat med blonda slingor.

I jul

vill jag ha...

  • en ny kamera- min gamla har gått i pension
  • hål i naveln- så fint!
  • Spa kit- lermasker och allt give it to me!
  • örhängen
  • En inslagen jesper
  • en ny sax och fönborstar
  • fårskinnstofflor- wilma åt upp min andra förra julen! *snyft*
  • underkläder


Nagelsaxar, rosetter och biffar



Min dag har varit ganska trevlig, hur var eran? Sovmorgon och fritt arbete på frisören, då passade jag på att skapa något kreativt, en långhårsppsättning! den bästa på lääänge faktiskt, men jag har mycket kvar att lära. Anne på min praktik har lovat mig att hon ska lära mig lite, hon är proffs på sånt och har gått björn axén.

Vi slutade vi lunch och då gick emma och jag på stan i spöregnet! På Souk hittade vi två diadem med enorma rosetter som vi var tungna att fota, och jag kände mig så frustrerad för att jag inte hade några pengar att shoppa för!  vi sprang och letade efter en halsduk till emmas pojkvän i en timme men tillslut beämde hon sig för att köpa en nagelsax...haha.

Sen sprang jag hem och bytte om till spinningen 17:30, med Sandra, fy fan vad svettigt det var! Sen spanade vi i gymmet på biffar...grr haha.



visst är vi söta? ;)



grynet och wilma i lördags :)

Vem är jag?

På begäran av en läsare ska jag berätta om mig själv. Från början till nu, Både viktiga saker och oviktiga!


Jag föddes den 27 augusti 1991 i Huddinge. Jag har tre syskon. Andreas och Emma och så Fredrik som är mitt halvsyskon som jag typ aldrig träffat. När jag föddes bodde vi i Bredäng men flyttade senare till Fruängen och sedan till Myrängen i Huddinge i radhus. Då var jag bara tre år men hade redan flyttat så mycket. Vi bodde inte så länge i huset och jag var så liten men jag minns de så väl ändå. Där har jag mitt första minne av min första kompis Sandra som hon heter. Mamma och pappa bestämde sig för att de inte trivdes i hus och vi flyttade till Gröndal när jag var fem år gammal. Vi bodde alldeles för trångt och jag delade rum med min syster. Efter dagis och 6års började jag på Gröndalsskolan och gick där tills femman sedan började jag högstadiet, på blommensbergsskolan i Liljeholmen. Högstadiet var en väldigt jobbig period för mig, psykiskt och det syntes nog mest i nian. Jag var ganska duktig i skolan i åttan och hade 260 poäng på vårterminen. Jag hade tankar på att söka till Östra Real eller liknande.
 
I åttan hade jag min första pojkvän Oscar. Vi var inte tillsammans så länge då han var tvungen att satsa på sin hockey och fotboll. Vi har än idag kontakt. I åttan åkte jag också på en resa till grekland med en av mina dåvarande bästa kompisar som jag senare växte ifrån i nian men det minns jag ärligt talat inte så mycket av. Vi slutade bara umgås. På Hösten i nian träffade jag också Rex, min andra pojkvän som spelar handboll på elitnivå.

I början av vårat förhållande hade vi det ganska bra men efter ett tag vart det katastrof. Ungefär vid den tidpunkten i Oktober 2006 då min bror ramlade ihop av hjärtstillestånd på sin fotbollsmatch. Den dagen var jag hemma hos Rex och mamma ringde mig och sa att min bror har fått ett hjärtstillestånd och att jag skulle komma till astrid lindgrens barnsjukhus. Tårarna sprutade och jag var i chocktillstånd. Jag visste inte då när jag satt i bilen

Påväg dit om min bror var hjärndöd eller inte, vilket man kan bli om hjärtat stannat i över 4 minuter. Jag var rädd och vilsen. Min bror klarade sig och lämnade sjukhuset efter en vecka. Men där tog inte lidandet slut. Då man misstänkte att jag också hade hjärtfel fick jag göra en del tester som tog mycket på mitt psyke och min energi. Hela mitt liv rasade samman. Det visade sig att ja hade samma fel och det gjorde mig vettskrämd rent ut sagt även om chansen är mycket liten att jag skulle ramla ihop. Jag fick inte vara med på idrotten resten av hela nian, jag hade svårt att prata med någon om hur jag mådde och svårt att uppfylla alla krav från vänner, familj och pojkvän. Jag behövde byta liv. Det tog slut med Rex och en del bra vänner försvann, andra visade sig vara falska och pratade bakom min rygg. Och dem saknar jag inte. Den som alltid fanns kvar var Sandra som är min absolut bästa vän idag, Hon hjälpte mig bli den jag är idag. Stark. Hon är min andra halva. När jag började gymnasiet fick jag många nya vänner och jag tog upp mitt sociala liv igen eftersom jag såg det som en början på något nytt. Vi köpte hund, Wilma som betyder så mycket för mig.
 
Idag skäms jag inte av att berätta att jag mådde dåligt men jag har gått vidare med ärren kvar. Jag träffade Erik som jag blev tillsammans med i ettan av gymnasiet och vi höll ihop ganska länge tills jag kände att vi passar bättre som vänner. Vi åkte till Turkiet i somras och han är en av mina bästa vänner idag. Jag började träna när vi var tillsammans vilket jag hatade då men älskar idag. Jag har aldrig varit mycket för lagsporter utan tränar spinning, bodypump ,simning och gym med bästisen varje vecka. Jag bor nu i Hammarby sjöstad men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag trivs här än. I framtiden har jag planer på att resa till New York med syrran, gå en uppsättningskurs på Björn Axén, make up kurs, ta gesällbrevet och börja jobba direkt efter gymnasiet. Jag vill också bila ner till mina släktingar i Wien. Starta hundkennel och ja, listan kan göras lång. För att sammanfatta hela historien Idag är jag stolt över mig själv och mår bra. Jag tror på att göra det bästa av sin situation och att lyssna på sig själv.



Jag hoppas ni fått lite svar på vem jag är! Några frågor? Skriv vilka ni är också när ni kommenterar.



vårterminen i åttan



min älskade bebis.



när jag var i thailand med Rex.



Balen.



2008.


weekend

den här helgen har varit ganska lugn, I fredags stod jag på gymnasiemässan som var halv tråkig, vi hade inte någon speciell uppgift utan skulle bara gå runt med våra frisyrer vilket blev ganska tjatigt efter tre timmar. Det var inte kul sen när jag kom hem och skulle borsta håret för de gick inte eftersom det var så tuperat! Arghh! På lördagen skulle jag träffa sandra och sanna men dem skulle ut och fota och jag kände inte för de så jag åkte hem till idis med vovven, där det bjöds på mördad ren och potatisgratäng, mums! haha och sedan låg vi tårögda och töntiga som vi är och kollade på titanic, världens mest romantiska film! haha. jag sov över där och idag gick vi på prommenad med vovvisarna och de var lerigt och regnigt! Sedan helt överraskat började det snöa! Burr! Den här helgen gick verkligen fort! Och jag har ingen modell imorgon! Jag är arbetslös på mitt arbete! eller nåt..

Ni måste bli bättre på att kommentera era bäverstjärtar!
Nu ska jag fortsätta glo på Ladder 49 och krypa ner i sängen!


Gymnasiemässan




för alla som älskar tomten..

http://www.2flashgames.com/f/f-497.htm

utmaningen!

Jaghar blivit utmanad av : www.juuuliia.blogg.se

7 sanningar:

Jag vill flytta hemifrån så fort som möjligt, helst till ett litet mysigt hus!
Jag hatar att vara olyckligt kär
Jag vill starta en kennel med massa hundar!
Jag skulle aldrig gå på en fest med ostylat hår, osminkad och ej uppklädd.
Jag hatar när någon röker, det luktar skit
Jag är envis som en get och tycker inte om när jag inte får som jag vill
Jag ljuger när jag skäms för sanningen





De regler som gäller är: Länka till den person som utmanade dig och glöm inte bort att lägga in dessa regler i ditt inlägg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana 7 personer i slutet av inlägget genom att länka till deras sidor. Låt personerna veta att de har blivit utmanade genom att kommentera på deras bloggar.

Jag utmanar: Sandra K, Ida, Sanna, Sarah, Elli, Sally och Emma
.

igår och idag


    




made by me ;) Fult eller fint? ;D

måndag morgon men egentligen tisdag..

Nu sitter jag hemma hos en kompis som just åkt. Har sovit här men börjar inte förrän halv tio så då tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva några rader. igår hade jag praktik as usual, min syrra kom och jag tonade henne ljusbrun och gjorde några slingor samt klippte de slitna! det blev very najs! Bilder kommer :) På onsdag ska jag även fixa madeleine. På måndag behöver jag en ny modell så de är bara säga till om ni är intresserade av att göra något! Även bara inpackningar om de är det man vill :P Jag tror vi har färgkunder i skolan idag, det är kul, men synd att de e bara tanter som kommer! funderar på att gymma idag men jag har fortfarande träningsvärk i röven från i söndags...min buss går om en timme så nu ska jag fixa mig! PÖSS


Uppdatering i garderoben

 

Jag har nyss köpt två nya klänningar! Båda är supersnygga att ha på fest eller på sommaren. Den rosa var på rea också så jag kunde inte låta bli att köpa den annars hade jag haft ångest och mardrömmar, haha. Jag älskar att ha klänning men det är typ vinter nio månader om året i det här landet så det blir inte så ofta man bär det! Båda klänningarna är från www.stylebystars.com ;D

21 November...

Jag vill se!! Någon annan som är lika töntig om jag? ;D
I like to move it move it, i like to move it!


Dagens shopping





Eyedust 130:- styck
Pensel 115:-

Arbetslös

jag fick nyligen veta att jag tyvärr inte fick jobbet på donken. men no work no cry. Men det var synd! Jag får söka nåt annat. Frågan är bara vad? Vad i himmelens alla parader? Nu började magen kurra, got to go!


aatjooo!

Nu har jag gått och blivit sjuk, med feber och förkylning. Hela tiden så fryser jag eller så svettas jag. Wilma ylar om att hon vill gå och titta på svanarna i kanalen så hon får jaga dem men vi får väl se. Då slutar de nog med att jag får jaga henne sen. Dem har fortfarande inte hört av sig om jag fått jobbet, så jag funtar på att söka något annat, men i så fall vad? Det måste ligga nära där jag bor. mamma föreslog att jag skulle söka på Max, men jag tycker dem verkar överbemannade där, alltid när man kommer in och beställer nåt så är de aldrig kö och de tar bara nån sekund sen får man allt. Förutom en gång då en hel amerikansk familj stod före i kön, då vart dem underbemannade...Jag är sugen på att köpa smink!! men jag har inga pengar. Jag är sugen på att träna!! men jag är sjuk..vad ska man hitta på när man är sjuk?

btw som ni vet har jag alltid praktik på måndagar och det betyder att jag alltid är intresserad av att ha modeller! jag gör allt, klipper, färgar, slingar för ca 100 kr . hör av er om ni är intresserade!

Make up kurs?


idag blev jag inspirerad av att gå en make up kurs för att utbilda mig till make up artist. Inspirationen kom då vi hade en lekion idag med en tjej som gått just en sån kurs. En make up kurs på fem veckor på Face kostar ca 20.000kr, inte direkt billigt asså!







Några bilder från helgen!




Klicka för större bild för att se mina fräsiga bilder! ;)


VILL HA


Jobbig måndag

tillbaka till praktiken idag, det brukar alltid vara kul att ha praktik men idag kändes de verkligen tungt på något sätt. Vaknade på fel sida imorse! *arghh* Höst är deprimerande när man inte har en pojkvän att mysa med :( Erik var snäll som kom förbi idag så jag kunde klippa honom för jag hade ingen kund idag, det blev riktigt fräsigt, den bästa herrklippningen jag gjort hittils. det är en skam att jag inte tog en bild men min kamera är inte nåt man skryter med direkt och tar fram i salongen...den påminner om den första mobilen jag hade, en tegelsten!

Jag är grovt avundsjuk på Sandra som är i Egypten nu och solar och fiser hela dagarna. Det betyder att jag får träna ensam tomorrow! :(  I veckan får jag veta om jag fått jobbet på mc´donalds *hoppas* . Om jag får de ska jag bjuda nån på en resa till New York! de ni ;D



Ensam hemma!

Idag var jag typ ensam hemma för första gången på sålänge jag kan minnas ! haha Familjen var på kryssning då pappa fyller typ hundra idag eller nåt..så jag fick vara hundvakt. Sen kom Jesper och jag klippte den fjärten gratis, visst var jag snäll? Men han var ännu snällare som bjöd på kebab ;D Sen kom tjockisarna hem men jag fick en mascara av mamma, det var välkomnat! :P Jag hittade också på en egen slags kladdkaka idag! Den hemliga ingredisensen är pucko (a)

See ya

Fredags..

Det som skulle vart århundrates halloween fest slutade i kaos. Men den började med att jag mötte Emmis i centralen eftersom den norrtäljebon inte hittar ;D Vi var rätt stressade men hon fick för sig att vi skulle äta på Burger King, hon fick också för sig att hamburgaren Bing King hette Peking...ha. Sen fick vi gå sightseeing i tungelsta hem till Martin (idas pojkän) men vi hittade eftersom jag har så bra lokalsinne. hihi. Sen vart den en salig blandning av utklädnader! Jag tog dock endast två bilder eftersom jag glömde kameran hemma hos jesper :( Men jag var en tjurig djävul, emma en fisig hippie, ida en blåsvart neger, martin en tvångsfånge och jesper en polis! Sen drog vi vidare till a.k.a juden för förkrök men där hann vi inte ens kliva in innan vi skulle hinna med bussen. När vi klev på bussen satt en thaihora, en häst, två halvnakna riddare, ett bi, en blåmålad och ja mer minns jag inte haha. Det var synd att de blevbråk senare på kvällen. Jag vart ganska ledsen på en person men den personen vet vem den själv är. Onödigt att peka ut nån.  

peace ^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0