världens bästa födelsedag

har jag haft! Jag har fått så mycket fint och haft jätte trevligt! Jag vill tacka alla för alla fina saker och gratulationer :)

Mina presenter:

En digitalkamera av mamma och pappa
Blommor av mamma och morfar
Årskort på träning av mamma och pappa
Teaterbiljetter 4 st på Hamlet av brorsan :D
Smink av Sandra
Presentkort på Make up store av mamma
Champagne glas av Emma och Ida
Badmössa av Sandra
Marilyn Monroe tavla av mamma

Armband av syster

2000 kr av morfar
en "häst" av Viktor
En necessär av mamma

Imorgon får ni bilder, för nu är jag så trött efter hela den här dagen. Imorgon ska jag också få sminkas av Bodil (make up artist) och så blir det krogen med tjejerna :D


Godnatt


så jävla bra


födelsedag...

då var det dags för att fylla 18 imorgon då. jag har haft blandade känslor inför det idag. jag längtar men det gör mig ledsen att två personer som betyder mycket för mig inte vill komma på grund av att en annan person kommer som de inte tycker om. Det tycker jag är egoistiskt. jag ställer alltid upp och klipper och fixar gratis men man får absolut inget tillbaka. Jag vill för en gångs skull slippa sitta ensam för att alla jobbar eller går i skolan när jag fyller år. Mina födelsedagar har inte varit något speciellt de senaste åren så som de borde ha varit. så jag hoppas att de ändrar sig och tänker om. det blir i alla fall tårta och champagne imorgon. och krogen på fredag.

kort och gott om dagen

idag var det upp klockan 6, och skola från 8-16 och sen jobb från 17-21, myspysig dag eller vad säger ni? jag gjorde även slingor i skolan, vi mjukstartade lite med egen hårvård. Sen lekte jag på jobbet med Björn och Viktor och alla. Det var ändå lite trevligt att komma tillbaka efter tre veckors ledighet. Imorgon är det LÖÖÖN JIPPIIII :D

söndagen den 23 augusti

Imorse vaknade jag upp med Emma, och upptäckte att det inte fanns något att äta och våra magar kurrade högre än en bäver. så det blev lite halvtorra sega mackor och oboy. så vad har jag annars gjort idag? Jo ingenting, förutom att ha tvättstuga och klippa pappa. Söndag är vilodag. Jag undrar hela tiden hur jag ska orka gå upp klockan 06:00 imorgon och gå i skolan från 8:00-16:00 och efter det jobba 17:00-21:00. Mitt schema är hemskt, vi börjar tidigt och slutar sent hela tiden, det var mycket bekvämare i tvåan..och det  är mycket som händer i veckan, jag fyller år till exempel! och det ska festas!

lördagen den 22 augusti



igår så var det kräftskiva ute i Handen hos Idas pojkväns bror. Det var trevligt!



Emil, Emma och Ida :D



Det började bli lite porrigt ;)

slut på veckan och dags för fredagsmys



En stylad Viktor.



Idag var det Viktors tur att få klippa sig, och det gick jätte bra för mig trots att han har sånt svårt hår med miljoner virvlar i. Jag klarade mig helt själv. Och fick massa beröm, vid sånna tillfällen känner jag verkligen att jag utvecklas. Sen fick jag också föna en av mina handledares kunder som hade väldigt tjockt och lockigt hår och det gick också som en dans på rosor så jag är hel nöjd med min praktik idag.



I juni så gick jag ju en kurs i hårförlängning, nu ska jag också börja arbeta lite mer med det, först och främst på syrran och mamma. Om någon är intresserad så hör av er till mig så får ni veta pris. på bilden är det alla olika dess färger som man kan använda på slingorna (jag jobbar med keratinvax förlängning). man kan skapa massa häftiga slingeffekter och blanda olika nyanser.  dock bestämmer jag det ;D

torsdagslyx!



lite vardagslyx, som jag numera får delta i eftersom jag blirr myndig om exakt en vecka :D



en nyklippt och slingad syster by me.




världens bästa skolstart


en glad jag





min största rädsla



"moahahaha!"





Emma och en skitunge



skrattkammaren ffs!



sexy:D



puckelEmma och Dubbelhakatjockis Linn :D

present till mig själv



jag unnar mig själv lite snygga klänningar :) Imorgon börjar skolan...fuck

la familia i wien



syster vid slottet.



ett dopp i poolen hos farbror Walter.



mat från österrike, surkål och korvar...yummy...

söndag



vila, shoppa med syster, äta och dö i sängen.

presenter från europa



Från Tyskland



Paris



Tyskland



Paris



från Wien, äkta swarowski kristaller :)

väntar

jag väntar på att min familj ska komma när som helst hem från sin semester. jag har saknat dem lite ändå. Igår var jag med Emma, vi åkte in till stan för att se på "sommaren med Göran" och precis då började det spöregna och åska, det perfekta biovädret. Det var en av de roligaste svenska komedier som jag sett på länge. Den rekomenderar jag starkt till er!



mr myagi



me like.



en lagom glad viktor demonstrerar hur man äter sushi och miso soppa...efter tappra försök kom vi fram till att vi båda var lika illa på att använda pinnar.



vi gick förbi fjortis festivalen ung 08, som är bombad med gulhåriga fjortisar, blattar och småpojkar. Det var i alla fall bra musik på scenen.

vi är bäst


åka pendeltåg





Idas gulliga lilla hus.



sjön vid Ida.



Igår som sagt så åkte jag och wilma hem till Ida, och de var trevligt tills en invandrare började skälla ut mig och hoppa på mig med personangrepp och hota mig för att jag och wilma lekte med småstenar på den lilla stranden på bilden ovanför. sen påstod han sig vara hundallergiker och skrek åt oss att vi inte fick vara i vattnet eller ens vid sidan om, vilket han ljög om eftersom han badade när en stor schäfer badade i vattnet och wilma. han kunde bara inte erkänna att han inte tyckte om hundar. Jag förstår inte hur man kan hata djur så mycket eller vilja skrika åt någon som inte ens gjort något illa.  Det är sånna människor som inte har något liv.

vi rymmer

nu drar jag och Wilma ut till Ida i skogen och kanske blir borta en natt! woho !


btw, idag är det 18 dagar kvar till min födelsedag :D


PUSS


sommaren med viktor



wilma är dödstrött efter en prommenad i värmen.



igår mina vänner, ängade jag dagen åt att städa lite, sola, prommenera, och umgicks med viktor på kvällen. vi badade men inte så länge för viktor är en sån badkruka så att han är värre än mig, jag har nästan kommit över min badkruketid...molnen kom plötsligt över oss och vi trodde de skulle regna så vi sprang till sickla och drack smooties och gick i lite butiker.

jag får btw behålla mitt jobb i höst och vinter vilket innebär att jag kan spara pengar till thailandsresan :) plus att jag aldrig behöver vara fattig, vilken befrielse. det är goda nyheter.

tjejminikräftskiva!



jag gjorde i ordning på balkongen och dukade fint.




en söt och hungrig Emma.



Winelovers :D



Sen kom Ida




 
en Bodil.



Bodil hade bakat efterrätt, en slags chokladtårta med passionsfrukt mousse. delicious!



jag fick ett nagellack av Bodil, ikväll blir det invigning!

tisdagen den 4 augusti






24 dagar kvar

då har man semester. och är ensam hemma. det känns lite läskigt att sova själv hemma, eller jag är ju inte helt själv nu, jag har ju hunden. igår kväll var jag hemma hos ida, vi var typ uppe hela natten nästan, får se om jag får några bilder senare ;D

mamma ringde nyss, nu är dem i Paris och äter sniglar och shoppar. de skulle shoppa åt mig så man blir ju nyfiken :) Jag har funderat på att ha en kräftskiva hemma, men de kan bli komplicerat eftersom vi bara har ett litet bord och endast fem stolar på balkongen, och köksbordet är för stort för att ens bära ut. Jag måste klura ut det på något sätt!

annars händer det inte så mycket, har haft en skit bra helg :) dock har jag saknat wilma massor, så nu ska jag ta hand om henne ordentligt och skämma bort henne :P Det känns i hjärtat när man måste lämna bort hunden även om det bara är för några dagar eller timmar, för hon är som min egen bebis.

RSS 2.0