Plötsligt så händer det

Min vän Emma är för underbar ibland, helt oväntat från ingenstans har hon bokat in oss, jag, Ida, Sarah m.fl på en 22 timmars partykryssning på torsdag. Det kan inte annat än bli galet med 8 stycken singeltjejer samt billig alkohol...

godmorgon

idag ska jag försöka ta tag i lite projektarbete samt teori till gesällen. Känner mig verkligen inte sugen. Igår blev det inte som planerat haha. Blir det någonsin det nuförtiden? Vi stod i kön till grodan men när vi stod där så kände vi bara för att gå och ta en fika på ett nattcafé. what da hell tänkte vi, nu skiter vi i det här.




paparazziiiiiiiiiiiii


kurs dag 2



Så var det slut på det roliga..


I believe its meant to be


Linnsan på kurs!



Måste bara säga att kursen är super. Man får riktig feedback och bra tips från examinatorer. Imorgon kommer någon represetant från Sveriges Frisörföretagare och svarar på frågor osv. Idag jobbade vi med olika moment till gesällen, vi betar av alla momenten ett i taget. Att ta gesällbrevet vet jag kommer bli en av det bästa sakerna jag gjort i mitt liv, det är något jag kan vara stolt över.


you´re hot´n you´re cold, you´re yes then you´re no and you´re in then you´re out



Ida gjorde min kväll.



I helgen på chaplins billiga "kändisfest" :P med bl.a Bobby från mammas pojkar, om en bajskorv är ful och nasty så kan ni ju tänka er vad han är. Gud vad jag ogillar såpa kändisar. Paradise hotell måste vara det mest pinsamma tv någonsin har producerat genom tiderna.


the weekend is over

Jag har precis kommit hem från jobbet, det är alltid roligast att jobba kvällar har jag kommit på. Då brukar det alltid urarta i vattenkrig eller något liknande när det inte är något folk. Sen beror det nog defintivt på att jag är en kvälls människa som jag orkar mer, än på morgon passen :P

Imorgon ska jag på en kurs på Goldwell..i två dagar. Kanske lägger upp lite bilder imorgon. De ska tydligen gå ut på kvällen på jobbet också (donken) och undrar om jag ska med, men jag får se hur det blir med den saken. Har dock saknat lite folk därifrån nu när det är så mycket inför gesällen :/

ibland blir jag trött på folk

den här helgen kan jag sammanfatta som bra,men det var ändå såjävla surt igår, vi skulle ut och fira idas "kompis", om man nu kan kalla de det. Då hade de bestämt att vi skulle till Chaplins, vilket jag visste sög och som jag sa. När vi väl är där efter en helvetes massa problem att komma in med tunnelbanan av snöstorm och har pröjsat inträde så säger hon att hon vill åka hem efter 5 minuter. Men jag och ida tänkte fan heller, nu har vi fan tagit oss hit och vi stannade. men de sa inte ens hej då till oss. jävligt otrevligt. Vi gjorde ändå en bra kväll av det efter att tråkmånsarna gick.

krig

Jag har lyckats försova mig hela den här veckan...vilket inte var så bra idag,jag kom tio minuter försent och fick inte komma in på naturkunskaps lektionen. Något är jag helt säker på, och det är att min naturkunskapslärare är störd. han verkligen jävlas, och bara med mig. Så, jag fick vänta 90 minuter tills nästa lektion skulle börja. Och jag var så arg så jag tänkte skälla ut honom, men de får vänta tills nästa lektion. Härmed förklarar jag krig.


Modeller sökes!!!

Jag söker modeller till mitt gesällbrev. det gäller 1 permanent och 1 färgning på grått hår. har din mamma grått hår? säg till mig. Det skall helst vara ett jämt färgat hår, gärna någon som gått till frisören och gjort sitt hår men som har en grå utväxt. Jag behöver också en permanent modell, någon som ej har längre än axellångt hår. Jag är desperat!!


du spelar kung fu



I lördags hade vi alla hjärtans dag mys i förväg. farsan var den roligaste komedi jag sätt på länge. Den rekomenderar jag verkligen. just nu jobbar jag med mitt projektarbete om hårsjukdomar, man blir mer peppad när man är tvungen till samtal då och då för att diskutera hur långt man kommit, annars hade jag nog inte rört ett finger eftersom jag hatar att plugga. igår btw var jag och syrran på eriksdalsbadet och tränade, badade bubbelpool och bastu. Måste bara säga, gud vad mycket slemmiga håriga turkar som sitter i bubbelpoolarna och bara spanar, har de inget bättre för sig?


farsan

ikväll blir det lite "före alla hjärtans dag mys" med sandra. Det blir "farsan" på bio haha :D jag hoppas den är lika bra som på reklamen annars blir jag besviken :O

last night

igår var helt sjukt. Efter att jag hade förkrökat med viktor och hans vänner, så gick jag och mötte emma och sarah, vi gick till Nype. emma var full som en tomte, vilket var väldigt roligt. jag vet inte om jag tyckte att Nype var lika roligt, det var trångt och gick inte att dansa, men däremot trevligt att man i princip slapp alla dessa slemmiga turkar som aldrig fattar vad dra åt helvete betyder.



Den här bilden får representera våran kväll eftersom jag inte fick någon bättre bild :D haha
Jag vet inte riktigt vad som är upp och ner :D


fredag kväll

Nu är jag hemma från salongen. Snart är det burritos, najs fredags mat. and later lite krök hos Viktor samt utgång. ska bli skönt att släppa loss lite eftersom jag hela tiden är nervös för gesällen. I need a night out. Mer updatering imorgon mina vänner!

Albufeira Portugal



idag bokade lillasyster och jag en resa. Vår destination blir Portugal, vid kusten. Vi kommer även att besöka Lissabon. Det kändes som ett intressant resmål verkligen. jag åker då aldrig mer till Turkiet eller något annat alibaba land. På min semester vill jag inte ha nån äcklig typ efter mig som vill köpa mig för sina kameler.


nedskjuten

jag är sjuk. jag antar att detta är effekten av att gå och jobba och hålla igång i 16 timmar när man är lite småsjuk. Så nu har jag slemhosta. usch, jag har inte tid med att vara sjuk och dega hemma, det är så tråkigt. och jag kan inte sova för de håller på och hakar bort is på taket...

måndags crap

det har varit lite dystert idag. och jag har varit trött. Det var faktiskt kul att träffa vissa på jobbet igår när jag jobbade kväll som jag inte sett på länge nu när jag gått ner i arbetstid. Imorgon är vi lediga från skolan, då kanske jag går och jobbar hos pappa, tar chansen att tjäna ihop lite extra.



btw så somnade jag idag på religionen i skolan..i hela 50 minuter...


minnen suddas aldrig ut



jag tänkte avsluta den här kvällen med ett inlägg. Jag kan inte sova. ikväll catchade jag upp lite med en gammal vän, det var trevligt, och efterlängtat. gamla minnen från förr, men de behövs mer än en kväll för att ta igen allt. Vissa saker i livet kan vi inte rå för att vi gör, en del gör vi medvetet och en del omedvetet. Men de bästa är att man lär sig att inte vara rädd, om man ska se något posetivt i det. jag uppskattar verkligen alla människor som finns i mitt liv, alla mina vänner som gör mig till en bättre människa. nu kanske jag bara skriver massa smörja, but i dont give a damn.


lördag

jag kom precis hem från affären och har fixat mys, cider, och städat. Nu hoppas jag bara att ida vill komma ikväll, att jag kan muntra upp henne lite. igår gick inte som planerat, jag skulle träffa Lukas, en gammal vän till mig, vi har inte setts på evigheter och jag vet inte hur mycket jag längtat hela veckan. Vi skulle iaf spela biljard och ta ett glas vin, men han var tvungen att jobba natt och hoppa in för nån idiot som var sjuk. Så jag vart lite deppig igår och hade dessutom turen att drabbas av halsont. Det var inte min dag igår. Idag så skulle jag och Syrran boka våran resa också, men hon var tvungen att jobba, sälja korv eller vad fan hon gör med sitt fotbollslag. varför är jag så dålig på att planera? :P nej, nu ska jag klippa pappa!



jag saknar Ida:O IDA KOM UT IKVÄLL :D Let me chear you up?


"Flowers, for me?"


Bodil gör mig glad



Det blev en primer, två eyedust, 1 nagellack, 1 skugga samt ett puder.




vad som bekymrar mig

idag har jag färgat utväxten på min tänkta gråhårs modell till gesällbrevet. Jag blev inte helt nöjd. Jag känner mig mer och mer stressad för var dag som går, teoriprovet är om bara 6 veckor. Klarar jag inte gesällen så vet jag inte vad jag gör. Den tanken förföljer mig i sömnen. jag har betalat 4000kr och jag måste lyckas. jag bara måste, det finns inget annat alternativ. Jag tänker hela tiden " ta det lugnt, du fixar det här, du fixar vad som helst" men egentligen ligger mina nerver på gränsen till att explodera för att sen regna ner på marken i köttiga bitar. jag orkar inte med mitt huvud. Jag önskar att jag kunde skruva av det som en glödlampa för en sekund och stänga av all stress.

mardröms kund!

idag tror jag att jag upplevde den äckligaste kunden i mitt liv. jag har egentligen inget emot att klippa handikappade, folk som har mjäll eller fettigt hår, whatever. jag brukar inte vara känslig mot något. Men, idag fick jag göra folieslingor på en gravt handikappad tjej som inte kunde sitta med huvudet rätt upp, och när jag skulle börja i nacken så upptäckte jag först att hon hade mjäll stora som snöflingor och ju mer hår jag tog ner så såg jag att något var fel, hon blödde i hårbotten, hon hade ett sår lika stort som en femkrona. som dessutom luktade ruttet. Stanken och synen av såret gjorde att jag fick kväljningar. Det var första gången jag blev riktigt äcklad. jag fick ont i ryggen av att stå och jobba på henne dessutom.

RSS 2.0