söndag

det var kaos idag på jobbet, maskiner gick sönder och gick inte som de skulle, ventilationen verkade ha lagt av och jag bara kände i slutet att nu svimmar jag.

igår satte vi nog rekord i världens kortaste utekväll, jag kom till stan 22:30, 23:30 var den slut. Cicci hade tappat bort sin plånbok och stackars sarah ramlade och slog sig. tänka sig hur det kan gå.

nu ska jag snart dra iväg och fika med en kompis från jobbet, på återseende!

det börjar närma sig!


min trevliga studentskiva








var tog våren vägen?

jag förstår ingenting, nu är det snöstorm helt plötsligt, wtf? var tog min vår vägen?


hur som helst, igår var det väldigt kul, efter att vi alla tre, ida, jag och emma klarat teoriprovet så åkte vi till stan och emma hängde med mig hem, vi käkade gott och drack vin. sen kom sarah och vi gick ut. vi slutade på wok house som jag hört var bra och det var det också. det var billig dricka och mysigt. dessutom träffade jag på en gammal kompis till mig som jag inte träffat på evigheter! Gud vaad jag hade saknat honom och våra idiotiska samtal som ingen förstår sig på. sen slutade det med att emma försvann med mr "texas" och sarah och jag fyllekäkade.

nu ska jag snart göra mig i ordning och åka till jobbet för ett efterlängtat kvällspass..

dagen D

idag är det teoriprov.jag tror att det kommer gå bra faktiskt, men jag vill inte ta ut något i förskott. Sen ska emma och jag hänga runt i stan, och ikväll blir det irländsk pub...dont ask me why. Men knäppa saker är min grej. Hoppas Ida hänger på. Det kan bli galet;)

torsdagsmys!

hej alla nördar.

glöm inte att stans bästa studentskiva är nu på måndag ;) jag tror att jag har kommit på vad jag ska vara men det tänker jag inte avslöja;)

jag har just kommit hem från ett bastubad med ansiktsmask med min bästis. Där satt vi med bajsfärgade ansiktsmasker och alla glodde som fan men vafan gör det, det ger dem bara något att titta på;) Fuck everyone else, jag ser ut som en prinsessa :D


this is my life, my friend



nu drömmer jag mig bort medan jag pluggar, hur trevligt vore det inte att få åka bort ett tag? 3 hela månader till Portugal känns långt. Igår var festkungen full, för alla som undrar. nu ska jag avnjuta some swedish pytt i panna. cheers!


skaldjursplatåååå








nedräkning teoriprov: 4 dagar praktiskt prov: 8 veckor

På Idas begäran har jag övervägt att skriva ett inlägg. yeeey. Det har blivit lite dåligt med uppdatering, men när man lever med alkisar till vänner blir livet så mycket mer intensivt;) haha.

hur som helst, på lördag är det teoriprov till gesällen som jag håller på och skiter på mig av;D nej de gör jag inte, jag har faktiskt lyckats behålla nerverna i schack ganska bra tycker jag. Jag tror att jag är ganska säker på att jag kan de som kommer på provet, men sen kan man ju aldrig veta vad de är för frågor heller. det kan bli en överraskning. Ibland ångrar jag att jag anmälde mig till provet men jag antar att det är så det ska kännas. Det känns som att jag inte riktigt kan njuta av min student som alla andra men jag får se de som att jag kan vara jävligt stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde det här sen. det som är väldigt väldigt jobbigt är när modeller börjar hoppa av nu så nära inpå, och att de inte förstår hur viktigt det här är för mig.

festkungen 20 år



idag hyllar vi festkungen som blir ett år närmare 30 årskrisen. Det blir tårta och chaaampage. på frågan om hur det känns att bli gammal svarare han, jag citerar "ahh nu börjar ungkarlslivet" ...


helgen



i fredags hade kristian fest för folk från jobbet, här bjuder jag på en bild på hanna och mig. jag ser ju sådär lagom glad ut..haha



Kristian himself. glad av whisky.





i lördags var jag helt bäng i kolan efter fredagen plus jobbet. men jag drog på mig partyoutfiten och tvingade mig själv att vakna till liv.



Cicci är en riktig glädjespridare.


söndag

jag är död. det var mega bajsigt mycket att göra på jobbet idag. jag funderar på att ta en prommenad, det är nog det vettigaste och nyktraste jag kommit på nu på sportlovet :p Kryssningen var helt oförglömlig. Imorgon börjar skiten igen, och om endast 13 dagar är teoriprovet..ja det var trevligt med lov sålänge det varade!

galaxy












lill fredag

det har inte blivit så mycket bloggande nu på lovet, man kan väl säga att jag haft bättre saker för mig ;) Imorgon är det haderaja kryssning med tjejerna. ni kan förvänta er ett nytt inlägg nån gång innan 2020. PuSsSsSsS :D

RSS 2.0